De parca nu ar fi ajuns faptul ca nici macar nu ajunsese la varsta de 18 ani si deja crease constoverse pe net cu diverse tinute sau chestii provocatoare, Miley a tinut sa socheze si acum, cand a implinit, in sfarsit, varsta majoratului. . De curand si eu am observat ca net-u` s-a umplut de presupuse poze nud cu ea, facute in Madrid la hotelul Palace Hotel, daca nu ma insel
Silicoane, nici gand:trucaz -clar!
BaFthA`!
N-are si nu stiu despre ce vorbesti. Miley a aparut ultima data pe coperta revistei Glamour in mai 2009. De-atunci n-a mai aparut pe aceea revista. Si ce carcotasi? Eu n-am vazut episodul ala.
Miley Cyrus e o mare mare prefacuta.Are silicoane pe naiba.Nu are nik.Se numeste tehnologia photoshop[program de prelucrat poze-cel mai tare program de acest gen]. Chiar aseara am vazut un reportaj despre vedetele care nu sunt in realitate asa cum sunt in poze.Si aratau poze. Poza originala si poza care apare in reviste sau asa cva.Era complet schimbata.Pe photoshop poti sa umbli la orice.La sani la talie la posterior la ce vrei chiar si la fata! Miley e cea mai mare prefacutaaa!
LolaKissThe Girl sa stii ca nu am inventat eu alea le-am gasit pe internet pe site-ul ei asa ca nu mai critica