| Denisa10_9542 a întrebat:

Miley Cyrus are silicoane?
Miley Cyrus a aparut in iposteze extrem de sexy pe coperta celui mai nou numar al revistei Glamour, ceea ce a determinat caracotasii sa remarce diferenta uluitoare intre dimensiunile actuale ale sanilor solistei, fata de cele din urma cu cate luni.

5 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

De parca nu ar fi ajuns faptul ca nici macar nu ajunsese la varsta de 18 ani si deja crease constoverse pe net cu diverse tinute sau chestii provocatoare, Miley a tinut sa socheze si acum, cand a implinit, in sfarsit, varsta majoratului. rolling eyes. De curand si eu am observat ca net-u` s-a umplut de presupuse poze nud cu ea, facute in Madrid la hotelul Palace Hotel, daca nu ma inselthinking
Silicoaneoh go on, nici gand:trucaz -clar!winking
BaFthA`!

| LolaKissTheGirl a răspuns:

N-are si nu stiu despre ce vorbesti. Miley a aparut ultima data pe coperta revistei Glamour in mai 2009. De-atunci n-a mai aparut pe aceea revista. Si ce carcotasi? Eu n-am vazut episodul ala.

| Adyna_2786 a răspuns:

Miley Cyrus e o mare mare prefacuta.Are silicoane pe naiba.Nu are nik.Se numeste tehnologia photoshop[program de prelucrat poze-cel mai tare program de acest gen]. Chiar aseara am vazut un reportaj despre vedetele care nu sunt in realitate asa cum sunt in poze.Si aratau poze. Poza originala si poza care apare in reviste sau asa cva.Era complet schimbata.Pe photoshop poti sa umbli la orice.La sani la talie la posterior la ce vrei chiar si la fata! Miley e cea mai mare prefacutaaa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MIley nu are sili coane.Am vazut poza ta
. Esti frumoasa.Si eu sunt fata ma numesc teodora. Poti sa/mi mai pui intre bari despre miley.

| Denisa10_9542 explică:

LolaKissThe Girl sa stii ca nu am inventat eu alea le-am gasit pe internet pe site-ul ei asa ca nu mai critica

Întrebări similare