| someone24 a întrebat:

Minutele internationale din reteaua cosmote se pot consuma si in retelele nationale?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e vorba de minutele incluse in abonament sub denumirea de "min. nationale si internationale", atunci ele sunt valabile pentru. a fi consumate in orice retea nationala (de telefonie fixa ori mobila) sau internationala; atentie, insa, la utilizarea pentru. conv. internationale fiindca sunt valabile limitat, pentru. anumite retele (fixe si/sau mobile) si doar pentru. unele state si zone.

| Irina_6314 a răspuns:

Da, bineinteles:*:*:*

| someone24 explică:

E vb de cartela nu abonament. si e vb de minutele strict internationale (ex extraoptiune 30 min nationale si 30 min internationale) nu am cu cine vb international.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut precizarea ta. In acest caz, presupun -dar nu sunt sigur- ca cele 30 de min internat. ar putea fi utilizate si pentru. retelele nationale fiindca tariful e mai mic; ar trebui adresata intrebarea unui consultant pentru. relatii cu clientii, ori de cautat pe saitul cosmote detalii privind optiunea. Crezi ca te descurci?
P. S. intre timp, m-am uitat pe sait si daca e vorba de (extra)optiunea asta (vz. link)de 4, 5 euro, am ajuns la concluzia ca cele 30 de min. internat. sunt valabile, exclusiv catre destinatiile mentionate acolo!
http://www.cosmote.ro/......ntent.aspx

| someone24 explică:

Ok multumesc mult!

| Stefanescu_Cornel_1987 a răspuns:

Am abonament cosmote. poat folosi din minutele internationale pentru a suna in elvetia