Papusile de portelan.
Ideea ca ar putea exista un om fara faţă. Nu e legat de slender man sau mai stiu eu, am avut asta mereu.
Lipsa degetelor de la maini.
Usile de fier.
Submarinele.
M-a speriat putin videoclipul
Nu suport zambetul ala infricosator, care se uita direct la tine cu niste ochi mici.
Meteoriți în cădere, planete, diferite lucruri care s-ar putea prăbuși din cer. Sună de domeniul fantasticului, dar ăsta e genul meu de coșmar în general.
Oh, și ceea ce ține de fundul mării, cu toată întunecimea aceea și viețuitoarele marine, sună tare creeepy.
Un tsunami sau o tornada sunt mai infricosatoare decat orice zambet diabolic sau mai stiu eu ce ritualuri satanice sau papusi fatarnice!
Am vizualizat videoclipul, foarte interesant. La prima, faza cu picatul rocilor e chiar foarte creepy, din punctul meu de vedere. Poti merge linistit cu masina si cand deodata sa te trezesti mort, mergand pe un drum montan.
Ce mai mi se pare mie creepy face parte si din adancimea unei mari. La inceput este lina, vezi razele soarelui prin ea si mai incolo, are un albastru intunecat. Nu stiu daca e o problema de a mea, dar si in poze daca vad ceva de genul, ma simt de parca as fi acolo, de parca nu as avea aer.
Altceva creepy este sa vezi un fruct dublu deca ar fi trebuit sa fie.
Dintotdeauna mi s-au parut creepy clovnii. Nu imi fac bine cand ma uit la ei.
Cei care joaca cs go la nivel de pro, nu au asa ceva "frica" si nu se sperie. Am fost odata in a 2 runda, aveam doar deagalul, ca sa economisesc si eram vs 3 terro si bomba, am castiga, i-am omorat pe toti 3 si am dezamorsat bomba, cine joaca cs go stie despre ce vb, mai ales competitiv
Cel mai înfricoşător lucru din punctul meu de vedere este pierderea speranţei!
Animalele impaiate. In special pasarile si capetele de cerbi.
Si babutele decrepite fardate strident, cu ruj pe proteza, bujori in obraji si gene false. Cunosc vreo doua
Vederea unui sarpe imi da fiori reci pe sira spimari, desi am inteles ca unii ii au ca si animale de companie.
Cand eram mica(5-6 ani)am avut un vis ciudat. facea ca eram intr-o incapere, iar pe pereti erau niste animalute ciudate, ma gandeam (la vremea aia ca-i Bau -Bau
Da,stiu. L-am vazut acum ceva timp.
Tablourile din casa. In principal o copie la asta:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/20/Jan_Brueghel_The_Tri
umph_of_Death.jpg
Dar si alte tablouri.
Username 666 pe youtube, sa nu mi se strice calculatorul
Smile Dog
Meduze
Rechini
Sa fiu in public, chiar daca sunt zodia Leu
Eu cred ca cea mai creepy experienta e un vis paralizant, cred ca ai auzit de el.Am avut atatea cosmaruri din astea de am crezut ca o sa mor de inima in ele
Emilia19 întreabă: