Intr-adevar nu esti singurul care are parte de astfel de erori. Probabil ca, pe masura ce apar, se vor si rezolva. Asa ca nu ne lasa singuri. Sa fii iubit!
Si din punct de vedere calitativ al intrebarilor postate, nu doar tehnic.Sa speram intr-o redresare.
Am observat şi eu asta, la început am crezut că mi se întâmplă numai mie.Toate răspunsurile câştigătoare apar ca fiind anonime... ce trist, nu mai putem vedea cine sunt cei care postează genialele răspunsuri...
Katya, nu va las. Cum spuneam, cine stie ce prostii faceti fara mine... sau mai bine zis, nu se poate sa faceti prostii fara sa particip si eu la ele
Nebundupatine, contul nu fu resetat, fu "deleted" si mi-am facut altul nou nout
Ursulika, chiar asa, sint broscoiul cel riios care asteapta printesa cea frumoasa, tzitzoasa, cu trupsor tras ca prin inel, cu funduletz apetisant, alea alea, sa-l pupe-n bot si sa devina... Barba-Albastra
Asa, in general, incepe sa ma dispere faptul ca nu ma tine logata permanent, ca nu mi se aproba la timp raspunsurile si ca incep pustii sa puna intrebari si raspunsuri de c. t. Sa speram ca o sa se remedieze toata problema asta
Da, ai dreptate.Am vazut si eu treaba asta cu raspunsurile anonime
Probleme in Paradis
Cum a spus cineva dupa ce ti s-a sters contul(nu mai stiu cine dar parafrazez raspunsul:"Ce imi place de BRO.Il da afara pe usa si intra pe geam"
Si eu am probleme, de cateva zile nu pot intra pe site, raspund la 1-2 intrebari si pe urma nu mai merge.
Bine ca m-ati lamurit fratilor ca era gata, gata sa imi iau alt calculator! Nu mai puteam intra, nu imi trimitea raspunsurile, le dadea si anonime.Sa speram ca se rezolva!
Am constatat ca, nu doar pe TPU sunt probleme si Internetul are probleme, nu vrea sa transmita corespondenta, nu deschide intodeauna mesajele si trebuie sa astepti mai mult decat inainte, pentru a afla cate ceva.
La TPU, situatia este de asemenea dificila in unele cazuri, nu te tine logat, nu apare publicarea raspunsurilor postate chiar la utilizatorii vechi, care n-au fost sanctionati, se pare ca au "inghetat" si sistemele virtuale de comunicare, pentru ca de celelalte nici nu mai vorbesc.
BRO nu te ingrijora, acum nu are nimeni nimic cu tine, iar noi vrem sa te avem in randurile noastre pentru ca, ne esti prieten, ai sarm si poti sa ne delectezi cu raspunsurile tale inteligente si umoristice. Am vrut sa-ti trimit un mesaj privat ca sa te feliticit pentru noul avatar, de unde se vede ca esti relaxat si ca toate iti merg bine. Pe mine m-a incantat si sper sa ai motive sa fii si tu incantat de noi, cei ce tinem la tine.
Iti doresc multa sanatate, ganduri bune si "navigare" optima.
Mariana, de fapt nu sint chiar asa de relaxat, imi merg toate foarte prost. Dar acolo eram cu prietenii si cum sint mereu vesel, jovial si optimist, uit de toate si ma simt bine in compania lor. Poza n-am lasat-o mult, prefer sa las indragostitii, in fond romantismul lor este oglinda sufletului meu
redhead13 întreabă: