Sincer in afara de moarte le-am trait pe toate prea bine, toate acestea m-au facut sa privesc lumea intr-un mod diferit, depresia m-a invatat sa ma bucur de lucrurile mici si sa ascund asta, pe cand suferinta m-a invatat ca orice alegere fac aceasta va veni cu o consecinta si poate cu suferinta.
pe scurt sunt de parere ca le meritam dar nu trebuie sa trecem prin ele singuri,
Prima da, doar e pachet de 1+1 - viata vine la pachet cu moartea. Urmatoarele doua sunt optionale, depinde cum vrea fiecare sa raspunda la durere. Unii isi induc singuri " depresia " sau isi alimenteaza suferinta, e la moda sa fii depresiv, deci le merita daca nu fac nimic ca sa le depaseasca.
Depinde.oameni ca de exemplu hitler, stalin, Colin Ireland etc. merita. oameni ca steve jobs, Sundar Pichai etc. nu
Toate lucrurile de pe pamant sunt cu putinta, nimic nu e intamplator. Suferinta e normala, vine in viata noastra si ne face mai puternici. Depresia vine din suparari mari asa cum am si eu, trebuie sa ne gasim totusi putere sa trecem peste. Le meritam, ele ne maturizeaza.