| chrystyna a întrebat:

Ms Tipu.Asa e ai dreptate, ca sa ajungi acolo trebuie sa inveti si sa le dovedesti ca nu esti ca ceilalti romani.De asta eram constienta si eu.Eu vreau sa dau la Universitatea de studii din Padova.Cat despre taxa am inteles ca daca te inscrii ca 'studente lavoratore", ti se mai reduce din taxa, pana pe la 700-1000 euro.De ce Italia? Pt ca prietenul meu e acolo, o parte din familie si in comparatie cu alte tari, macar acolo cunosc pe cineva.Si nu cred ca toti italienii st inculti sau nu invata, etc.ca si la noi in tara st diferite categorii de oameni.depinde cu care vrei sa ai de-a face.Italiana o invat, gramatica mai mult.si daca m-as hotari sa plec acolo as face un curs intensiv de italiana.Problema ar fi actele.in afara de declaratia de valoare, am inteles ca imi trebuiesc si acte de rezidenta, etc.Acum nu stiu exact ce s fac.Stau si caut avantaje si dezavantaje. Ajung la concluzia ca in Romania trebuie sa ai salariu de deputat sau ofiter ca sa traiesti mai bine.cu studii superioare si mult noroc sau cunostinte abia daca o duci modest. e dificil oriunde. dar macar acolo in Italia e o alta calitate a vietii.Mai ast sugestii si pareri.

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat