Bine, visul a fost ceva mai lung, dar nu imi amintesc decat faza cu acel copil si mama lui. Parca femeia aceea acea un copil mic, un bebelus. Oricum, era bruneta, avea ochii mari, caprui, creionati. Era imbracata saracacios, cu haine vechi turcesti (cine s-a uitat la,, Stapana Inimii'' stie cum arata). Casa semana putin cu cea a bunicii mele. Vazusem putin bebelusul. M-am trezit cu o stare de bine, de parca facusem o fapta buna pentru ca o incurajasem pe femeie. Aveam un sentiment foarte, foarte placut. Cam asta imi mai amintesc. Daca mai vreti detalii (si daca mai stiu), lasati mesaj.
Poate e o persoana draga careia trebuia sa i se intample ceva sau i s-a intamplat...dar eu din cate stiu daca visezi pe cineva ca i se intampla ceva rau nu i se va mai intampla.
Buna!
Toata "nebunia asta" nu inseamna nimic. Eu una nu cred in vise sub nici-o forma. Si eu am visat ca eram plina de pierce-uri si ce pot sa inteleg, ca in viitorul apropiat voi arata ca in acel vis? Visele sunt create de subinconstientul tau, asa ca de multe ori visezi la ce te gandesti.
Pa, pa!