Titanic si Legendele Toamnei sunt filmele pe care le-am vazut de cel putin 10 ori si o sa le mai reved de cate ori am ocazia. E un film de nota 10 Titanicul isi merita pe deplin toate cele 11 premii Oscar
Sa nu spui la nimeni ca am plans, ok
? O capodopera a cinematografiei. Oscarurile si incasarile record spun totul.
Prima data cand l-am vazut eu, aveam doar 12 ani ce impresie poti sa-mi ceri? lacrimi, suspine, tensiune,.
Nu mi-a venit sa cred ca s-a terminat si a rulat vreo 4 ore sau mai mult?! L-am urmarit aproape fara sa respir in unele momente! Eram un alt om intr-o alta lume si intr-o alta dimensiune a timpului!
Prima data am plans
a doua oara eram obisnuita cu actiunea si stiam ce se va intampla asa ca am fost mai putin emotionata... dar oricum tot frumos e si daca l-as vedea a 100 oara
Io l-am vazut de 6 ori pana a cum titanicu si l-am vazut si titanicu ala vechii tel real foarte fain filmu astaThe_End
Am ramas fara cuvinte :X e cel mai frumos film posibil. De fiecare data cand il vad descopar ceva nou la el. Si chiar daca stiu ce se intampla, de fiecare data ma emotioneaza cum toti acei oameni mor. Mereu am plans pentru ca sunt o persoana foarte sensibila. Am vazut 2 filme cu Titanicul si este asa mare diferenta intre cele doua...Pe cel din 1997 in care joaca Leonardo DiCaprio l-as revedea si de 100 de ori, pe cand pe celalalt din 1996... l-am vazut o data si sincer nu cred ca as mai sta 3 ore sa-l mai vad o data...parerea mea
O dragoste... o pasiune. un moment... o tragedie! Primu film la care am plans de fiecare data cand l-am vazut de 7 ori
. Un film de nota 11
Trebuie sa gasesc o metoda ca sa nu mai plang la sfarsit cand moare DiCaprio...cred ca singura este sa nu ma mai uit... dar nu ma tine. Prea perfect...plus ca o simpatizez si pe Kate:X
Oau mi-a placut asa mult pana la sfarsit nu prea imi pla sfarsiturile triste deci prima imresie a fost buna
Eu l-am vazut cam de vreo 7 ori si de fiecare data cand ajunge la scena cu furtul(cand rose crede ca jack i-a luat diamantul si este dus in cabina, unde apa incepe sa intre) incep sa plang cu toate ca stiu ca nu moare acolo oricum este un film de nota11 care cred ca a impresionat pe multi dintre voi. a vedeti ca exista si partea 2 cu leonardo dicaprio cautati Titanic 2 jack`s back si o sa vedeti trailerul
Ioscaa1 întreabă:
Invictusman2025 întreabă: