E foarte bine ca te gandesti la aceasta problema, pentru ca Romania a devenit o tara de someri cu diploma! Eu nu stiu astfel de site-uri, dar pot sa-ti spun ca peste tot in lume, succes au cei care au idei originale, care fac ceva nou. E mult mai bine sa faci ceva privat, in sistem online, pentru ca poti vinde usor si elegant. Pentru a vedea cam ce meserii poti sa inveti, eventual privat, incearca pe www.invata pentrutine, si cauta pe paginile de munca la domiciliu. Au cateva idei fff. bune.:design vestimentar, ambiental, foto digital. Eu zic ca daca investesti ceva banuti acum in acest tip de educatie, poti sa-ti faci un viitor frumos.
Vroiam sa ma fac doctorita dar imi e mila prea tare de oamenii care vin la spital si probabil nu as fi in stare nici sa le fac o injectie
Acum, nu stiu.Pe langa Psihologie, Istorie si Geografie ar mai fi si varianta Sociologie.Pana la anul ma hotaresc eu
Vroiam sa devin mecanic CFR in Romania dar uite acum lucrez ca sofer pe camion in spania
Bai, deci nu stiu. Mereu mi-am dorit sa devin golan si-am devenit un fel de Dodel de Targu Ocna. Naiba s-o ia de viata!
Sa stiiiiiiiiiii poti sa fii orice cand o sa fi mai mare...depinde de invatatura ta eu nu m-am decis inca sunt foarte multe meseri frumoasa
sper ca te-am ajutat
funta
De mica mi-am dorit sa ma fac doctor
Si...Ma fac doctor!
Nu renunta la visul tau