| Overlordspirit a întrebat:

Multi oameni nu mai stiu cum sa traiasca. Oameni spun ca le e frica de moarte, dar moarte nu e asa trista, ce e cu adevarat trist este ca oamenii nu mai stiu cum sa traiasca. Oameni spun ca era frumos sa fi copil si atunci ati traiesti viata, numa prostii si minciuni.Toate gandurile si ideile astea sunt conduse de programul Matrix pentru a tine mintea noastra in normalitatea sa a societati.Suntem in 2014 deja s-au intamplat multe schimbari in interiorul oamenilor.Am 16 ani si sunt in clasa a 9-a A si multi imi spun filozof.Dar e bine asa, stiu cum sa vad vaiat, stiu adevarul spiritual, simt asta si nu ma i-au dupa societatea matrix pentru ca ei nu mai sunt oameni sunt programe construite pentru a gandi si a distruge orice forma de adevar si spiritualitate.

7 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Sunt complet de acord cu ce ai scris. Majoritatea functioneaza dupa un anumit tipar, in linii mari, si din pacate, adesea uita sa gandeasca in adevaratul sens al cuvantului si sa isi formeze propriile opinii, neinfluentate, pe cat posibil, de ceilalti, de mass-media etc. In legatura cu idealizarea copilariei, si mie mi se pare putin stupida si cred ca oamenii pot sa se bucure de ceea ce se bucurau in copilarie si la varsta adulta, la fel de bine. Dar aici intervin prejudecatile si ideile preconcepute cum ca fiecare varsta isi are specificul ei, de parca nu ar depinde, in mare parte, de noi parcursul vietii si alegerile pe care le putem lua. Pe de alta parte, mai exista si persoane care isi dau seama de ceea ce se intampla si pot sa priveasca imaginea de ansamblu, fara sa se limiteze la propriul lor univers. Multi nici macar nu realizeaza ca exista atat de multe aspecte si laturi ale vietii in afara micului univers in care se invart zilnic si in plus, isi fac viata complicata de parca nu ar avea de ales, doar pentru a se potrivi in tipar. In orice caz, personal ma regasesc in ceea ce ai scris si sunt de acord, pentru ca si eu privesc la fel lucrurile.

| Overlordspirit explică (pentru thegatekeeper):

SI eu da am doar 5 prieteni de treaba bine se mai prostesc mai mult dar macar nu injura fumeza si nu se i-au dupa societate.In calsa nu am decat un prieten restul fumeaza si se prostesc, cheltuie bani aiurea.Deobicei relatile astea sunt bazate pe bani nu pe prietenie intelegi ce vreau sa spun. mersi de mesaj!

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Ai totala dreptate.De exemplu, cica e pacat sa faci baie duminica.Nu e pacat, dar incearca sa explici asta unui incuiat.Chiar daca dai argumente logice si foarte bune, el pur si simplu nu te va crede! Si societatea e organizata pe acest tipar cu intentie.De niste oameni foarte inteligenti...

| daniela281 a răspuns:

Mulți oameni afirma ca se tem de moarte, dar putini o sa spună "de ce, exact, se tem de ea?" Nu exista o explicație profunda, este doar ideea preconceputa asupra morții, oamenii se gândesc ca odată ce vor muri nimănui n-o sa-i pese, chiar si rudelor, adică toți vor trece peste. Ideea ca viața nu a fost așa cum ei au dorit-o, oportunitatile pe care le-au ratat ...Acum care-i faza cu
societatea matrix si adevarul spiritual? Cred ca nu ar trebui sa gândești așa bine despre persoana ta, e copilaresc, dar deși nu ai pus nici o întrebare, ai deschis un subiect mult mai interesant, decât stupefiantele întrebări de genul "care e cel mai ușor mod sa te sinucizi?"( la care, apropo, am răspuns).
PS: Filosof se scrie cu "s", nu cu "z", dar o s-o socot o greșeală la repezeala.

| Overlordspirit explică (pentru daniela281):

Eu sunt copil dar nu vreau sa ma copilaresc. Daca intelegi ce vreau sa spun unu e sa fi copil dat pe leagan si na te mai distrezi da frumos, altai sa fi copil prost si sa injuri, fumezi si sa te prostesti toata ziua aia e pierdere de vreme.

| daniela281 a răspuns (pentru Overlordspirit):

Ca sa știi, nu am spus ca e rău sa fii copil, am spus ca e copilaresc sa te lauzi: "mulți imi spun filosof, dar e bine așa, mulți..." Suna ca si cum ai vrea tu sa te mandresti, ca uite ce filosofie mare ai făcut.

| Matis_Razvan_Alin_1997 a răspuns:

Bravo ce intrebare de geniu un adevarat filosof, bravo popa

Întrebări similare