| Monika18 a întrebat:

Multi zic ca nu poti sa iti faci prieten pe internet, dar eu cred ca poti sa iti faci si prieten pe internet daca are posibilitatea de a te vizita dupa un timp de cand te-ai cunoscut cu el. Voi ce parere aveti despre asta?

Răspuns Câştigător
| PinkTerror a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa ai grija... pe lumea asta din pacate nu gasesti numai persoane amabile si etc. sunt si pers mai "perverse" alaturi de care o iesire s-ar putea termina prost...

ai grija ce faci si pana la urma doar timpul experienta si datul cu capul de tocul usii ne fac sa ne dam seama as ca sper ca tocul tau sa fie unul moale big hug

Have Fun

dar da eu cred ca doua pers pot sa devina prieteni de pe internet... trebuie doar sa fie ambele pers cat de cat serioase.

3 răspunsuri:
| Dean1996 a răspuns:

In primul rand,sunt de acord cu @PinkTerror.
Prietenie legate pe net,in care te intalnesti cu respectivul/respectiva, sunt foarte rare. Daca se intampla, inseamna ca intre ei doi/ele doua exista ceva special.In primul rand,da,se pot intalni,daca au vointa,dorinta,si vorbesc sincer.Dar de obicei,nu te intalnesti asa una doua,trebuie sa lupti,exact ca orice lucru in viata pe care il vrei.
Si din nou ma intorc la @PinkTerror,persoanele respective trebuie sa fie serioase, doua persoane neserioase niciodata nu se vor intalni, parerea mea.Acum fiecare avem dreptul la opinie.In orice caz,daca vor se vor intalni, dar amandoi/amandoua, asa e normal.

Baftahappy

| Psihoyounger a răspuns:

Ai grijă, să fi sigură că e cine zice că e. După ce te asiguri, va merge. Va fi mai dificil dacă e la distanţă. Dar merită încercat. Baftă!

| PeAfara a răspuns:

Ai auzit de Trafic de persoane?
Este foarte periculos sa dai ASL ( age, sex, location).Nu stii cine e la capatul celeilalte linii. Poate fi un om matur care vrea sa scoata informatii.etc.
Din pacate in Romania au crescut aceste cazuri.
In primul rand ar trebui sa vorbesti cu parintii tai despre asta, insa eu te-as sfatui sa ai mare grija cu cine comunicihappy