Sa putut vedea democrația în timpul pandemiei, oricine mai avea o speranța s-a dus naibii, nu exista libertate de exprimare decât cât le convine lor, nici în cel mai horror stat comunist nu a fost cum a fost în pandemie, democrație deplina, care stat comunist ți a impus sa stai obligat în casa doua luni ca de nu iei amenda, atunci mai vb de Ceaușescu
Editorii de pe forum sunt la fel ca aia de pun intrebari pe sectiunea dragoste si sex.
Si mie mi-au sters intrebari fara rost, tot utile.
Dar na, e comunism, ai voie sa zici ce vrei atat timp cat zici doar ce vor ei sa zici.
Ai primit raport de la un pokemon si aia a fost, la fel si la mine.
Probabil a fost stearsa fiindca a primit raport de la cineva sau ai gresit categoria
Buna
Si daca primeste raport, atunci trebuie sa verifice inainte de a sterge. Iar categoria o poate schimba. Am trecut postarea la conversatii, deci nu era problema.
Era o postare in care am preluat un text de la un terapeut, in care a scris foarte frumos si la obiect despre schimbarile care se petrec in lume si in noi, si cum ne afecteaza, am precizat si terapeutul si apoi mai jos am scris eu un mesaj de incurajare si sfaturi pentru cei care se simt doborati, sau in depresii, anxietati, mediu toxic s-a.m.d
Nu e prea tarziu, iti las aici link-ul postarii:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=2585284114945166&set=a.122346061238996
Si uite o pagina foarte faina parerea mea, care pe mine cel putin, ma ajuta:
*Invataturi Atlantida*
https://www.facebook.com/photo/?fbid=218393853908956&set=a.199153925832949
De asemenea, in postarea anterioara, spuneam ca sunt o gramada de meditatii gratuite pe Youtube pentru traume, frici, depresii, anxietati. Multe videoclipuri cu afirmatii pozitive, multe emisiuni care au ca invitati terapeuti, neurologi, psihologi, medici naturisti, persoane care au trecut prin tot felul de traume s.a.md
Doar ca atentie si la meditatiile pentru anxietate, frica etc... Aceste probleme trebuie imbratisate si integrate, apoi se vor elibera de la sine. Nu e o metoda buna sa fugim de suferinte.
RAY întreabă: