| Apocaliptic a întrebat:

N-am inteles o "chestie".
Cu ce te ajuta "Busy"(Bulina rosie cu linia alba in mijloc) la mess?
Funda celui mai complex raspuns.

4 răspunsuri:
| Wolfszeitt a răspuns:

Chestia asta cu 'busy' chiar e complexă. Unii oameni o folosesc ca să arate că sunt ocupaţi sau nu sunt la calculator. Scop pentru care, probabil, a fost creată opţiunea asta.
Dar există sictiriţii, în special sictiritele, care pe lângă treba asta îşi mai pun şi un status de hateri gen 'dispari!' / 'jet!' / 'mi`e sârbă' / 'mi-e răăăăăău' / 'n-am chef' şi alte jeguri d-astea ieftine. Apăi dacă nu ai chef de nimeni şi eşti supi că păpuşii tale preferate i-a căzut capul sau ţi-ai văzut gagiu' lingându-se cu alta, de ce naiba mai intri pe mess? Vrei consolare? Nu, vrei atenţie! Eşti o tristă şi ştii că numai apelând la ciuriburişaguri sentimentale te va băga cineva în seamă.
Pe lângă asta, dacă încerci să vorbeşti cu specimenul şi nu faci parte din lista ei de interese (nu ai jumătate de tub de gel în cap, nu ai lanţ de aur de 'enşpe mii de karate, nu duhneşti a parfum de la 300 de metri, nu ai gulerul ridicat la tricou) te ia cu 'vai că n-am nimic' şi 'lasă-mă în pace'.
Nu o să înţeleg niciodată de ce cineva ar vrea să se laude ca cică suferă. Dacă ai o problemă vorbeşte cu un amic sau, eventual, rezolv-o singur. Mila falsă de pe internet şi pupincurismul nu o să te ajute cu nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa vada acei oameni cicalitori ca esti ocupat si ca nu poti vorbi.

| georgiana967 a răspuns:

Cu ce te ajuta? Busy-inseamna ocupat, daca iti activezi statusul busy prietenii tai o sa inteleaga ca desi esti pe mess esti ocupat.Are rolul de a le pune un fel de restrictie celor din lista ta.

| teodora24 a răspuns:

Atunci cand activezi acest status inseamna ca, desi esti pe mess, esti ocupat si nu poti vorbi.