În jurul tău și nu numai există comportamente ca acelea pe care le descrii mai sus. Ele nu sunt așa de generalizate cum le vezi dta.
N-as fi dorit sa sune ca generalizez, dar asa a iesit asta e.
poate este problema mea ca pe unde ma duc dau numai de t*rfe si hoti cum zicea un poet.
poate este vina mea ca n-am plecat dintr-o zona ok ca si structura dar aiurea ca si oameni, si asta e vina mea stiu.
cred ca de ex, daca acum locuiam in oradea, Arad, cluj cred ca altfel ma intelegeam cu oamenii de acolo.
deci trebuie sa inteleg ca si locul adica oamenii si mentalitatea depind de la zona la zona.
Nu toti romanii, dar o buna parte din ei sunt imorali, evolueaza pe alt plan decat pe cel care ar trebui. Aceasta buna parte se gandeste doar la bunurile materiale si la cum sa il domine pe cel din jurul sau. Iti dau ceva din Biblie :
,, 1. Şi aceasta să ştii că, în zilele din urmă, vor veni vremuri grele;
2. Că vor fi oameni iubitori de sine, iubitori de arginţi, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără cucernicie,
3. Lipsiţi de dragoste, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, cruzi, neiubitori de bine,
4. Trădători, necuviincioşi, îngâmfaţi, iubitori de desfătări mai mult decât iubitori de Dumnezeu,
5. Având înfăţişarea adevăratei credinţe, dar tăgăduind puterea ei. Depărtează-te şi de aceştia.'' (Epistola a doua către Timotei a Sfântului Apostol Pavel cap. 3)
Crezi ca sunt adevarate aceste versete din Biblie sau nu?
Da,eu cred.
Atunci este bine .
AdrianaBacescu întreabă: