Eu urmaresc discutia, sniper-ul Flav se implica si el in discutie.desi pupimik m a surprins cu poker ul ei
Stii de ce te plictisesti? Deoarece stai doar in fata calculatorului si nu faci nimic altceva, iesi afara din casa, este un timp superb acum ca a venit vara.
m as baga la o poveste dar mi e teama ca dupa 2 3 replici sa nu sforai, si nu ar fi ok fata de tine
Eh acu te dai master of puppets, vorba celor de la metallica.
te vrem aci in mijlocul nostru
Da mai andrea pai ce treaba e asta, eu il imbrancesc pe mos ene sa mai lase oleaca sa discut si eu cu tine aici si tu ce faci?!
@tot.eu: m ai incitat sa iau si eu o portie de gloomy sunday, insa am avut grija sa inlatura din preajma orice obiect contondent, fire, pungi sau alte ispite, la ce marketing i s a facut. si nici nu e atat de rau
Tot'. eu a cazut deja la datorie
ma pot face dadaca, vad ca adorm oamenii din miscari, daramite bebelacii.
andrea you're back, ti ai facut cumva o cafea? ca asta inseamna tradare
Uite un subiect intresant
de ec o domnisoara draguta ca tine nu si face somnul de frumusete la ora asta?
maine vei avea cearcane si ochii umflati, si nu ne dorim asta
Poi atunci la culcush zazu draga si sari peste partea cu tv ul. spor la treaba maine! somn bun
Uf nu mi merge niccum cu voi
eu sunt rupt su vreau s ava trimit pe voi primele la culcare sa nu fiu eu cel care sparge gasca primul. dar voi nimic, ca batman ca batman.
Bro salveaza ma, ia le pe fetele astea de pe capul meu sa pot merge si eu la somn
Da mai andrea stiam eu ca ala e de frumusete dar nu voiam sa te vad maine cu ochii bulbucati cascand de zor
Bine mai andreea acu ma dai tu afara, dar nu mai vreau sa plec eu, cum a facut si zazu. asa tie omul face tot impotriva
Iar s a blocat serverul, asta e semn de "sus".
asa ca merg si eu la culcush
somn bun dragilor!
Acuma am ajuns si eu acasa de la poker nu prea am somn.mai e cineva treaz pe aici?
N-are nimic, ca tot e o seara plictisitoare, n-ar fi rau sa ma ia somnul deci... te ascult
E na...va astept, subiecte n-am, dar gasim acum important e sa nu adormiti voi, ca eu rezist.hashe inca astept...
Somnul de frumusete e cel de dupa amiaza deci...in legatura cu carcanele nu-ti face tu griji
Pai asa spune mai! doar ca eu daca tot n-am somn, cum ma poti trimite la culcare? hai du-te si culca-te ca s-asa m-ai amagit degeaba credeam ca am partener pentru conversatii dar vad ca...
bro-ia povesteste tu... te-ascult
Pai ma hashe, du-te la culcare cine te tine? numai ca din cate vad ti-e cam greu sa pleci
Daca inca mai aveti chef pai hai sa vb. daca vreti imi lasati id-urile voastre si mai vorbim.
xxxDennisDennisxxx întreabă: