anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"N-am stiut!" e o scuza valabila?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-am stiut ca daca te insel, tu nu o vei face niciodata iar eu voi fi singurul vinovat.
N-am stiut ca organismul meu nu rezista la atata bere, n-am stiut ca trebuie sa dorm pe pres.
N-am stiut ca daca fur din bani publici nu ma vor aresta niciodata, ce aveti cu mine?
N-am stiut ca pedala din mijloc e de frana, am crezut ca imi ridica suporturile de bere de pe bord.
N-am stiut ca nu voi castiga la aparate, crezi ca mai jucam?
N-am stiut ca acea cutiuta numita atractiv cutia milei, nu-mi poate satisface nevoile si viciile.
rolling eyes
Nu cred ca e valabila in toate situatiile si acum vorbind serios, chiar nu poti sa le intuiesti pe toate.

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Valabila insa "ulciorul nu merge de multe ori la apa"

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Scuza aceasta este valabilă când acţiunea care este descrisă este produsă într-o situaţie neprevăzută sau nemaiîntâlnită şi doar atunci când este adevărat. Adică este valabilă când un anumit om se scuză cu acest lucru când nu trebuia să fi învăţat acel lucru şi nu l-a mai întâlnit...deoarece atunci chiar spune adevărul, dar nu trebuie să ne ascundem sub masca ignoranţei şi acest "nu ştiu" să devină scuză pentru orice.

| anad a răspuns:

In anumite situatii este valabila fiindca nestiinta se poate datora unor cauze independente de vointa si cunoasterea noastra.Cand nestiinta vine din neglijenta sau nepasare, nu, nu e valabila si nici scuzabila!

| Hombre a răspuns:

N-am stiut de porunca a10-a si a-7-a si le-am incalcat pe amindoua. Dar o sa fac penitenta sa-mi recuperez morala, voi fi scuzat!? cineva spunea ca nu poti sa le intuiesti pe toate.

| ELD a răspuns:

Pentru mine da "N`am stiut" si "Am uitat" au fost scuzele care m`au scos cel mai mult dintr`o incurcatura.Totusi nu poti folosi aceeasi scuza, de cate ori "aluneci" sau "nu tii drumul drept". Pa pa si toate cele bune!

| Catta a răspuns:

Nu

| Alphawolf a răspuns:

N-am stiut ca un prezerzervativ nu e destul, ca m-as fi chinuit cu doua numai sa nu mai platesc.
N-am stiut ca pot fi asa agresiv la betie...incat sa bag persoane in spital.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uneori da. Dar de cele mai multe ori este indicat sa aflii, sa te informezi ca sa nu gresesti si sa nu intervina astfel de scuze puerile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuza lasului care nu are demnitatea sa-si recunoasca greseala.