| RAY a întrebat:

Ne este frica sa infruntam viata?

7 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Viata trebuie înfruntat de cand te nasti.Adica o data ce ai venit pe lume te bați de fel și fel de chestii și ai fel și fel de responsabilități.
Când ești bebe spre exemplu, da, te duce mama la vaccin, dar nu îl face ea în locul tău.Tot pe tine te înțeapă.
Când te duce la grădiniță sau școală.Ea te înscrie, dar tu stai acolo 4, 5, 6 ore pe zi și tot asa.

Acum când ești adult într-adevăr ca pe lângă ca tu faci chestii, tu trebuie sa le și gândești.Dar nu ai încotro.Asa funcționează viata.
Uite eu spre exemplu va trebui sa nasc în curând.Eu având fobia de medici, spitale și implicit durere.Dar am înfruntat temerea pentru copil si viitorul meu.

| RAY explică (pentru Freya1):

Soramea a nascut cu moasa, in apa, in Germania

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Felicitări și sa ii crească mare și sanatos/sănătoasă.
Și eu m-am gândit ca ce bine ar fi dacă ai putea naște și la noi acasa, sau măcar sa nu le interzică partenerilor, mamei sa fie cu tine sau lângă tine.Macar la ușa sa își ști.Dar la noi deși nu exista lege ce sa te oprească tot nu te lasă nici măcar după ce nasti pana nu ieși nu lasă tații sa își vadă copii ceia ce e aiurea.
Îți dai seama la o prima naștere când ești vai viata ta, cu dureri, cu frica, anxietate nu e nici nimeni de al tău sa te ajute sau măcar sa te susțină...

| RAY explică (pentru Freya1):

E o mare prostie asa ceva

| anonim3247 a răspuns:

În viață treci prin multe situații dificile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu. Nu mi-e frica de provocări, ba chiar le întâmpin cu brațele deschise.

Evrei 13:6
"Așa că putem zice plini de încredere: „Domnul este ajutorul meu, nu mă voi teme. Ce mi-ar putea face omul?"

Întrebări similare