Caracterul nu ti-l da nimeni. Asta tine de fiecare in parte si el te defineste ca persoana. Fiecare isi cladeste propria identitate. Doar de tine depinde ce caracteristici lasi sa te defineasca ca om.
Fiecare om prin alegerile pe care le face decide ce vrea sau cine vrea sa fie. E adevărat ca ne influențează mediul, cei din jur, dar decizia finala tot noi o luam.De fapt, ce semănam aceea seceram.
Nu m-am referit la asta, ci chiar inainte sa fim conceputi sa ne decidem noi ce sex vrem sa avem
Nu, dar nu e ca si cum n-as vrea sa fiu pentru o zi
Mai sunt si transexuali
Cine spune ca nu putem?
Daca nu iti place numele pe care il ai, il poti schimba.
Daca nu iti place religia pe care o ai, o poti schimba.
Daca nu iti place cetatenia pe care o ai, te poti muta in alta tara si iti poti schimba cetatenia.
In zilele astea, cam poti schimba aproape orice vrei tu, daca nu iti convine ceva, poti schimba acel lucru.
Atunci ma mut in Germania din 1940 daca tot pot face ce vreau
Multa bafta, daca o sa te intorci inapoi, sa imi zici cum a fost, poate ma duc si eu in era dinozaurilor.
Daca vrei te iau cu mine, dar trebuie mai intai sa te antrenez, sa nu strici linia temporara
Pai daca iti iei haine populare prin 1940 si noi mergem in 1920?
Nu m-as imbraca in asa ceva nici daca m-ai ucide.
Eu vin imbracat in haine pe care le port de obicei cand plec undeva.
Nu trebuie.
I'm good.
http://www.anime-evo.net/wp-content/uploads/2012/07/Sword_02_10.jpg
Youre getting on my nerve kid.
*Annoyed*
http://cdn.playbuzz.com/......3792ce.jpg
Da, dar ma mai uit si la filme din cand in cand, si la documentare.
Stiam asta deja, ca in ultimul timp ai pus intrebari numai despre flme si seriale.
Da, si mereu primesc raspunsuri cu cele mai proaste filme sau care n-au legatura cu ce am zis
Cine a spus ca nu poti sa decizi cine vrei sa fii? Partea nasoala e ca pentru multi e imposibil sa reuseasca.Ori is foarte saraci ori sunt foarte destepti, se rup cu invatatul si la 20-25 de ani se imbolnavesc si mor si mai sunt unii care nu vor sa fie nimic, pur si simplu nu-i intereseaza ce se intampla in jurul lor. Oricum, viata e doar o iluzie, cand esti mort nu prea mai conteaza pentru tine ce ai fost sau ce ai facut.Numele ti-l poti schimba.
Vernusio întreabă: