Eu zic din punctul meu de vedere ca imi traiesc viata la modul cel mai serios posibil.
@dora-daca eu as fi viata, atunci tu ai fi sufletul meu, si m-ai poseda in cel mai salbatic mod cu putinta.
@dora-dar de unde stii ca posesia nu va fi reciproca? eu am facut referire numai la partea ta, insa la final, te asigur ca ''posesia'' va fi reciproca. iar referitor la ''posesia''la care am facut eu referire, nu este nevoie de anumite puteri, ci simplu, sa-ti lasi sufletul sa ma inunde.
@dora-faptul ca o forta este reciproca, nu este neaparat necesar sa fie si egala ca marime.acum...,tu sa ma scuzi, insa fizica este aceeasi in toata lumea.
eu am spus ca posesia va fi reciproca, insa prefer sa fie mai puternica de partea ta, este mai incitant.
@dora-faptul ca o forta este reciproca,nu este neaparat necesar sa fie si egala ca marime.acum...,tu sa ma scuzi,insa fizica este aceeasi in toata lumea.
eu am spus ca posesia va fi reciproca,insa prefer sa fie mai puternica de partea ta,este mai incitant.
@aliosa6-pentru a provoca o anumita persoana, trebuie sa o cunosti foarte bine.nu spun ca nu mi-ar face placere sa te provoc, insa in primul rand, trebuie sa stiu ce anume doresc cu acea provocare.eu inca nu te cunosc destul de bine, insa sunt pe drumul cel bun.
@cecilia-prietena ta este minunata. apropo, ce spui, vorbesc cu inginerul pentru tine?
@cecilia-intr-adevar, eu numai presupun, insa mi-as dori sa stiu mai multe. iar cat priveste inginerul..., el traieste in lumea lui.
Cecilia, nu fur nimic, fac doar conversatie pe o tema care chiar ma intereseaza daca se trateaza serios. Divagatiile sunt dragute, si daca mai sunt si "minunata" chiar ar trebui sa ma premieze cineva cu un inginer dupa pranz. Oare m-ar ajuta cu orientarea? Vechile mele probleme cu pierdutul in spatiu...spatii...desi nu...nu cred... Unde e dl inginer? Imi face cineva cunostinta?