Vino la McDonald’s sa te bucuri de cel mai popular desert al verii.
Luni, 21 aprilie, echipa McDonald’s Romania isi așteapta consumatorii in numar cat mai mare sa se bucure de o supriza speciala: inghetata la cornet gratis pentru toata lumea.
Racoritorul desert va fi oferit tuturor consumatorilor din tara care viziteaza oricare restaurant al companiei.
Oferta este valabila o singura zi.
De ce n-as veni la o inghetata veche si plina de chimicale? N-as mai trece pa la McChimicale nici daca ar da legume adevarate.
Nu ma duc ca sunt profesoara la facultatea de lene si somn si azi ii invatam pe copii ca si lenea este un talent.Asa ca m-am dus la romanii au talent si nu am putut sa vin.
Buna! As vrea ca raspunsul sa fie da ca pe vremea asta numai bine merge o inghetata, dar la mine in oras nu e McDonald's si nu mai am timp sa ma mai duc la Iasi pentru o inghetata afurisita! (sunt din Vaslui) Deci, raspunsul este nu... Mai bine imi iau o inghetata Betty Ice decat sa ''cersesc'' o inghetata de la McDonald's. Cine stie cat de proaspete sunt cornetele...O zi buna!
))))))))))))))))))))))))))
))) O sa fie o gramada de fomisti inghesuiti care se bat pentru o inghetata bonus la meniul lor de **** deghizat in mancare aparent,, apetisanta'', deci nu multumesc.
Natalia_8837 întreabă: