| alexH a întrebat:

'Neata. Azi noapte ne-au chemat vecinii politia pentru ca faceam galagie. Cacat, cartier de batrani. 'Nea politistul era fara chef de glume, asa ca ne-a dat afara de la banci, amenintandu-ne ca primim 300 RON amenda.
Bun, exista vreo sansa chiar sa primim amenda asta, avand in vedere ca nu am semnat nimic, nu existau martori iar cel/cea care a chemat politia nu a coborat jos, sau a spus asa doar sa ne sperie si sa plecam?

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Daca nu v-a luat datele, a fost asa ca sa va sperie si sa plecati. (pentru intocmirea unui proces verbal, de martori nu duc lipsa (este cel care a telefonat)si nu e nevoie de semnatura ta )

| alexH explică (pentru neluL):

Datele le-au luat. Dar eu ma intreb, in cazul in care ma trezesc cu o amenda acasa, daca eu ma duc la sectie si le zic ca eu de abia venisem, nu am facut galagie pentru ca nici nu am avut timp, ei cum pot demonstra ca sunt vinovat?

| neluL a răspuns (pentru alexH):

Ei nu vor sa demonstreze nimic, tu trebuie sa demonstrezi ca esti nevinovat prin contestarea procesului verbal in cazul in care exista unul.Eu ma gandesc ca totusi nu s-a facut nici un proces verbal.

| alexH explică (pentru neluL):

Am inteles. Mersi pentru lamurire.

| neluL a răspuns (pentru alexH):

Cu placere! bye, bye wave

5 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca nu s-a facut proces verbal, doar v-a avertizat.Numai ca galagia dupa ora 22 se sanctioneaza cu amenda pana la 500 roni, mai mult, chiar penal daca e urmata de altercatii.