Pentru mine toate sunt la fel.Toate au multe opţiuni. În fiecare reţea vei avea de unde să alegi.
Toate sunt bune si au optiuni.depinde si de persoanele cu care vrei sa comunici.pentru mine cosmote e cel mai bun.are super optiuni si arie de acoperire mare.
Eu am si Vodafone si orange...si dintre astea 2 as putea spune ca aleg vodafonul.sunt destul de multe extraoptiuni destul de avantajoase...si mai ales ca majoritatea prietenilor mei sunt in aceasta retea mie una imi place.
cosmote. ul are fff multe minute in retea si eu una nu prea am cu cine vorbi, dar daca ai multi cunoscuti ai putea sa. ti incerci la cosmote, pentru ca ei au clar cele mai faine exetraoptiuni si la preturi avantajoase
acum depinde si de cat de mult vorbesti intr. o retea, pentru ca minutele nationale sunt in jur de 50/60/70...cam asa
Eu am cosmote insa abonament si nu prea e rentabil, insa la cartela sunt optiuni destul de bune...
Eu am Vodafone dar n-am aproape pe nimeni pe aceasta reta (vreo 3 persoane cam atat ) Aropae toti sunt pe Orange ...Prin urmare ma voi transfera pe Orange
Xcel98 întreabă:
boranescu99 întreabă: