anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Neata.

Ce inseamna pentru voi "un comportamnet de om normal"? Nu stiu cum sa explic bine. Cum definim in ziua de azi normalul? Ce fac mai multi aia inseamna sa fii normal?

Exemplu : daca 100 de persoane asculta muzica, 90 din ei asculta rap si restul asculta pop, inseamna ca sa asculti rap esti "normal" si sa asculti pop esti ciudat? Eu de cativa ani buni ascult muzica clasica, si muzica anilor 80" 90 " si mereu m-au amuzat oamenii care ma faceau ciudat laughing, intradevad mare parte din ei aveau 15-20 de ani, ca restul peste 30 de ani erau uimiti de ce ascultam. Dar ma intreb, ce fac mai multi e normal, si faptul ca nu ascult muzica de rahat, nu am frizura de handicapat sau nu am haine de afemeiat pe mine, ma face pe mine ciudat si pe restul care au asa ceva, normali? Mi se pare aiurea asta. Voi ce credeti? Cum definiti voi "normalul"?

10 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Normal e aia care te face pe tine sa te simti bine fara a implica apartenenta la un grup anume.

| Doub a răspuns:

Nu stiu sa-ti definesc "normalul", pentru ca nu sunt "normala".thinking

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai thinking Cam cum ai spus tu, normalul e stabilit de un grup mare. Nu esti ca grupul, nu esti normal.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oamenii "normali" nu au contribuit oricum vreodată cu ceva special la evolutie.
Pentru mine normal înseamnă ordinar...mediocritate chiar. Sa fugiti de asa ceva! Daca puteti.

Răspuns utilizator avertizat
| Zatharra a răspuns:

În viziunea societății, un om normal e unul care trece prin etapele vieții, fără mari succese. Adică ajungi să termii o școală, cu note acceptabile, te angajezi, te căsătorești, faci copii (ca să simți că ai făcut și tu un lucru în viață și datoria omului de a se procrea), monotonia domnește până și după pensie. În tot acest timp nu ai încălcat legea, nu ai călătorit, te-ai stabilit într-un loc, nu s-au petrecut evenimente extraordinare, tragice, nu ai avut gusturi ieșite din comun, te-ai modelat după criteriile acceptate de cei din jur. Așa mi se pare că e un om normal din perspectiva societății.
Că nu sunt de acord cu asta, e altă problemă.

| BlackAndWhite1 a răspuns:

Tu vrei sa fii "normal"?

| anonim_4396 explică (pentru BlackAndWhite1):

Nu pentru ca nu ma iau dupa "turma", prefer "anormal" cum sunt acum.

| BlackAndWhite1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa si trebuie sa fii original, sa te diferentiezi de restul. Asa ar trebui sa fim cu totii dar prostia ne conduce.