Hmm, eu n-aud cocosul, numai masinile.La mine de unde aer curat?Si eu am inceput-o bine, mai tarziu ma duc sa vad marea, ca n-am mai vazut-o de cateva luni bune si mi-e dor de ea.
Ieri ascultam pasarelele cantand si pescarusii tipand, astazi nu am auzit nimic, decat ursii mormaind ca iar ningeNu-i asa ca este o dimineata incantatoare?
La mine a cantat de mult cocosul si acum stau cu fereastra deschisa si ascult pasarelele cum canta, cainii cum latra. Afara nu e vreme buna, au dat cativa stropi de ploaie. dar e acceptabil: o dimineata ca multe altele.
Eu m-am treit la 10. m-am uitat oleaca la tv dupa aia am mancat si m-am asezat la laptop.asa.acum l-am pus la incarcat ...si in continuare ma plictisesc
Eu sunt prin tarile calde, in vacanta. Ma trezesc f bine dispusa, fiind la mare...
Mai stau putin si merg la mare
Ce dor imi e de acasa .Sunt la tara.Si pe mine tot cocosul lu'bunicul :Gigel m-a trezit . pe la 5:30.Si accum dorm pe mine
Buni dimineata!
Frumos. nu ma inviti pe la tine?
Eu. M`am trezit pe la 7 (bineinteles, m`am culcat la 10) Si. mor de plictiseala. ca de obicei Astept invitatia!
E mai bine de tine decat sa auzi tot timpu masinile mai aozi si niste sirene.mda.totuji e o dimineata f plictisitoare