| EmySweety a întrebat:

Neata TPU happy Cred ca am o problema cu un cont de pe TPU. Acum 5 minute, tot ce am facut a fost sa imi schimb imaginea de profil, iar acum nu imi mai arata nimic in dreapta cum ar fi: Mesaje, Prieteni, Editare Profil. Nimic. pur si simplu ma logheaza fortat ca si Anonim straight face Plus ca nu imi mai apar toate categoriile atunci cand trebuie sa aleg unde postez intrebarea straight face E. Ciudat! Ce sa fac?

4 răspunsuri:
| CosteaVlad a răspuns:

Ai o problemă cu "un cont". Sună bine :)) Dar câte ai per total, dacă nu sunt prea indiscret? O sugestie pe care pot să ţi-o dau în această situaţie ar fi să dai log out din acel cont, şi să te loghezi din altul (din alea multe pe care le mai ai), şi să-l utilizezi pe acela momentan. Poate va fi soluţionată problema şi cu acel cont, în cazul în care nu au fost introduse restricţii pentru folosirea simultană a mai multor conturi. Dacă nu, înseamnă că e vreo eroare în server, se mai întâmplă. Fă eventual o sesizare în pagina de contact http://www.tpu.ro/contact, şi aşteaptă un răspuns. O să se rezolve. :)
O zi frumoasă!

| EmySweety explică:

Nu am decat UN cont straight face

| EmySweety explică:

Problema rezolvata! Nu stiu ce a fost dar. acum totul e ca inainte tongue

| dnxbv a răspuns:

Inteleg deci ca ai mai multe conturi pe TPU...