Si pana la urma din ce cauze poti sa te certi intr-un mmorpg?:))Iteme sau invidie?
Daca esti baiat, poate te place. Daca esti fata, probabil i-ai facut o impresie buna cand v-ati intalnit si a dat uitarii cearta ca sa te cunoasca mai bine.
Oricum, iti dai seama ca realitatea bate destul de des mediul virtual.N-ai cum sa cunosti o persoana numai dupa cateva fraze scrise.Internetul e unul, viata reala e alta.
Eu zic sa-i dai o sansa.Din cate ai scris aici, pare de treaba, si din moment ce aveti si chestii in comun, eu zic sa ramai unde esti. Poate o sa iasa ceva frumos.:D
PS:Cel mai usor iti cumperi tricourile online:http://www.bestial.ro/magazin-2-tricouri_cu_formatii.html Mai rar gasesti magazine cu produse de genu' intr-un oras.
Este o prietena buna, daca inainte nu va intelegeati acum din cea mi-ai spus va intelegeti chiar bine, parerea mea este ca sunteti prieteni buni.
Pai, stii ce zic eu? In joc, voi v-ati certat pentru ca nu stia cum esti tu in realitate. Cum arati, cum te porti, chestii de genul asta, dar cand v-ati intalnit pe bune, ea a reusit sa te vada cu adevarat si ma gandesc ca probabil te place, de-aia a renuntat la certuri si jigniri. Avand in vedere ca se poarta atat de frumos cu tine, eu zic ca e o prietena buna, dar ai grija, s-ar putea ca ea sa aiba adevarate sentimente pentru tine, chiar daca in joc parca era altcineva
BrokenArrow întreabă:
CraZZyLuLLy întreabă: