| BCoMichael a întrebat:

Neata TPU!winking sI tuturor userilor! SCz ca nu e chiar o intrebare dar ca sa nu par un nelegiuit o sa pun totusi una : Care este diferenta dintre un bou si un taur? rolling on the floor)) Funda desigur.
PS: Intrebarea a fost pusa la 5:12winking

Răspuns Câştigător
| zozoMik a răspuns:

Intereseantthinking
Neata si ti tie curiosule happylaughing
De curiozitate, ai avut parte de vreo atribuire a acestui apelativ,, bou", si vrei sa vezi partea frumoasa a lucrurilor smug
Ok Acum sa trecem la lucruri serioasa :X sa nu te superi :X am glumit si eu
Deci:
Boul este un fel de taur castrat, cu talia mai mare decât a vacii, folosit ca animal de tracțiune și mai ales pentru carne
Taurul (sau Buhai) este mascul necastrat din specia taurinelor, cu capul mare, pielea groasă, părul de pe frunte lung și adesea creț,( Mascul reproducător al vitelor mari cornute)
Sper ca ai inteles diferenta :X

5 răspunsuri:
| luiza a răspuns:

Taurii sunt pentru reproducere si boii pentru munca!

| sabin89 a răspuns:

Taurul duce o viata de placeri. Boul e cu munca.

| RăspundLiniștit a răspuns:

Daca este sa analizam dpdv spatio-temporal dilema pe care ne-ai revelat-o, iti pot spune ca un bou este intotdeauna un ex taur, pe cand taurul nu este niciodata un ex bou.Prin urmare, daca este sa consideram ca intreaga viata a unei fiinte inseamna evolutie(incepand cu momentul nasterii pana la momentul sucombarii), tragem concluzia logica ca boul este un ex taur aflat la un nivel de evolutie superior oricarui taur.Deci,diferenta e ca boul e superior taurului.

| didi2802 a răspuns:

Taurul e potent iar boul e castrat.

| adiynaelena76 a răspuns:

Taurul este potent iar boul este castrat altceva nu crede ca pot spune decat ca boul mereu este folosit la munca sper ca te-am ajutat