| Badea_Raresh_Gabriel_1993 a întrebat:

Neata va rog ajutati-ma si pe mine cu cateva idei, am banchetul de clasa a 12 a peste 3 zile si sunt si organizatorul acestei petreceri aveam nevoie de jocuri,concursuri gen cu scaunele, perechi dansand cu portocala pe frunte, vreau ceva mai interesant daca stiti, va rog ajutati-ma urgent, ofer funda

Răspuns Câştigător
| Fabiana2R a răspuns:

Iti voi spune ce jocuri au fost la noi.
E nevoie de 20 de pachetele ambalate (unul cu o pasta de dinti, altul cu un prospect, altul cu o pereche de chiloti, etc). Se aleg 20 de persoane care sa ia cate un pachet. Se vor striga cinci numere aleatorii, iar persoanele care au pachetul cu numarul strigat sunt nevoite sa prezinte obiectul acela. O colega a prezentat o hartie igienica sfasiata, si imi mai amintesc de un coleg cu o pereche de bikini.
Un alt joc era dansul pe perechi cu un balon intre, iar cei ce ramaneau la final cu balonul care nu era spart castigau ceva. La fel si cu marul in gura. Un alt joculet la noi a fost cu Miss si Mister, cei mai bine imbracati si mai frumosi.

2 răspunsuri:
| Bibii08 a răspuns:

Poti face mai multe jocuri. Eu m.am gandit la ala cu "Cat de jos poti ajunge" ati putea sa va mai jucati jocul acela cu prinderea merelor din apa, mai multe. Eu la astea m.am gandit. Sper ca am fost de folos.