Mergi la vecinul:te alegi si cu un prieten(care o sa-ti sara si tie in ajutor la nevoie!), te faci si cu niste bani.Dar si socializezi direct cu o persoana, nu cu una virtuala, de pe acest site(unde mai iei si injuraturi, daca nu le convine raspunsul tau).
Spor la treaba!
Asa e. de injurat si de vorbit rau in sat tot nu scap chiar daca e vecinul.Mai ales el e primul la zvonuri ca este alaturi si mai trage cu urechea vrand nevrand. Dar la nevoie omul se cunoaste, vreau sa-i demonstrez asta pe bani. Poate se aude in sat ca am fost si eu de un real ajutor. Multumesc si o zi buna in continuare.
Asa ma gandeam. Lasa ca stau aici 24 de ore la vara cand imi va trebui cu adevarat tricoul.O zi buna si spor la treaba. Daca il iei, poate na intelegem si ti-l platesc.Sau asta inseamna piraterie? Bafta
Nu este piraterie.P.S.L-am luat deja.Desi daca ma crezi nu asta este scopul meu de 4 ani pe site.Nu duc lipsa de tricouri. Oricum nu este ca cel care apare aici.Are alt design.
Stiu ca e deja "topic inchis" da nu ma pot abtine sa nu raspund si eu Acum clar ca te sustinem sa mergi acolo la ajutor dar tot ar trebui sa ne dai si noua ceva din aia 50 lei, macar de-o cafea acolo si uite asa castigi si ca ne-ai ajutat pe noi cu o cafea si ai facut un bine cu vecinu` si tricou pana in vara nu iti trebuie, la bustu` gol daca chiar e cald
Da,eventual cu sotia vecinului de gat, ca el tot are mai multe amante de duduie biserica de zbonuri. Va dau cu cea mai mare placere tuturor cate o cafea.O fac amara sa stiti.Sa ma tineti minte. Am terminat deja treaba la vecinul, acum ca am fost platit va invit cu placere. Ca lumea la bustul gol, ma epilez eventual sa nu ma vorbeasca babe bete pe la porti.
Lasa ca ne este dulce viata, deci treaca mearga si una amara Asa, asa, sa nu cobeasca nimeni O sa se mute amantele la tine )
Ma omoara femeia.Atat imi mai trebuie, abia am cumintit-o. lol.
Am facut deja.Am fost la vecinu, am mai stat de vorba cu el. oricum nu raspund la intrebari pentru un tricou.Nu rezist 24 de ore cu ochii in ecran si nu sunt chiar atat de atoate stiutor sa raspund imesdiat in cateva ore in asa fel incat sa obtin locul intai.Prefer sa mai raspund din ce stiu ca poate fi folositor.Raspunsuri aspa nu o sa dau, desi pot. Asa ca sa se puna la raspunsuri.O zi buna.
Esti sigur de cana? Nu mai este.
Nu știam de asta.
Oricum...
Sunt de acord cu ideea de a-si ajuta vecinul.Conteaza foarte mult.
Oooo si cana? Super.De maine ma pun pe raspunsuri.Va fi unicat cana aia in catun la mine.O sa merg cu ea in bar sa ma serveasca barmanita cu cafea intr-ansa, sa crape toti ca am asa cana.
Lasă vecinul. Tu fă cumva să câştigi tricoul acela exclusivist, apoi îţi scoţi toate fundele primite pe TPU la imprimantă, îţi pui tricoul, îţi agăţi fundele în piept şi ieşi pe stradă să te lauzi că eşti un utilizator valoros al acestui site.
Eventual imi deschid si magazin de raspunsuri. Va fi o coada enorma la firma mea.Te gandesti ca fac concurenta cu site-ul asta. Insa eu eu o sa adaug si o categorie de teme pentru scolari.Lol tare de tot.
StirileProTv întreabă: