| RAY a întrebat:

Netflix 12 euro pentru 4 persoane, cine dorește, vine 3 euro pentru fiecare in parte, cine se baga?

32 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Nu e pentru 4 persoane ci pentru 4 dispozitive care merg simultan. Dar ce te faci daca celelalte 3 persoane vizioneaza de pe 4 dispozitive deodata si tu nu mai poti viziona in acel moment din cauza asta?

| RAY explică (pentru Lioana):

Se poate viziona în același timp de pe toate 4

| RAY explică:

Aia e piraterie

| Lioana a răspuns (pentru RAY):

Nu ai inteles ce am spus. Tu ai fi cel care intra de pe al 5-lea dispozitiv si nu ai putea viziona.

Omule vorbim de 4 conturi omule ce 5

Tu nu intelegi ca un om poate intra de pe 2 dispozitive deodata? Nu el singur ci el impreuna cu familia lui. Netflix nu stie de intelegerea voastra si nu are parole separate pentru fiecare utilizator. Intra oricine are parola.

| CIaudiu a răspuns:

Fa.ti cont pe Turcia cu 3 euro.

| RAY explică (pentru CIaudiu):

Mereu trebuie sa fantati orice puteti, in Turcia nu ai subtitrare in limba romana plus ca ai nevoie de vpn si nu ai contentul din ro

Sunt 4 conturi omule, fiecare are un cont si ba da cei 4 pot intra din diferite locati

Difuzarea pe diferite dispozitive
Dacă deții mai mult de un dispozitiv compatibil cu serviciul Netflix, poți trece oricând de pe un dispozitiv pe altul. Abonamentul tău determină numărul de ecrane pe care poți viziona concomitent, dar nu restricționează numărul de dispozitive la care îți poți conecta contul. Dacă vrei să vizionezi pe un alt dispozitiv, conectează-te la Netflix de pe un alt dispozitiv. Poți accesa devices.netflix.com pentru mai multe informații despre dispozitivele compatibile sau poți accesa articolul despre descărcarea aplicației Netflix pentru asistență la configurarea unui nou dispozitiv.

Vad ca esti turc si nu intelegi. Ai avut vreodata Netflix? Eu am avut si stiu cum e. Mi s-a intamplat sa nu pot viziona pentru ca vizionau ai mei exact in momentul ala.

| Hammurabi a răspuns:

Stai că nici eu nu-s prea lămurit.
Deci aș avea un cont de 3 euro cu care mă pot conecta simultan de pe 4 dispozitive, ca la orice cont Netflix normal?

| RAY explică (pentru Hammurabi):

Ce dz e greu de înțeles, daca eu cumpăr pachetul de 12 euro pot creea 4 conturi, fiecare cont vine cu adresa noua de gmail și parola

Omule nu ai avut pachetul 12

Nu mi-ai spus daca ai mai avut Netflix.

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Man, am verificat la Netflix.
Pachetul Premium de 12 euro, îți dă posibilitatea de a viziona Netflix doar pe 4 dispozitive simultan.
Deci dacă tu îl împarți la 4, fiecare cont de 3 euro cum spui tu, va fi un cont simplu cu vizionare pe un singur dispozitiv (indiferent care și indiferent cum le schimbi între ele, ai voie ca doar un singur dispozitiv să funcționeze. Nu și al doilea simultan.) â
Deci contul Premium de 12 euro îți oferă doar 4 vizionări simultane.
Deci tu, la 3 euro, oferi doar o singură vizionare pe un (orice) dispozitiv.

| Hammurabi a răspuns:

Am uitat concluzia. laughing
Dacă cineva vrea un cont simplu de Netflix, e mai avantajos să împartă cu tine la 3 euro decât să-l ia direct de la Netflix cu 7, 99 euro.
Despre asta e vorba.
N-am intrat în alte amănunte.

| Hammurabi a răspuns:

Mai trebuie verificat dacă nu există restricții de IP.
Adică dacă nu condiționează ca vizualizările simultane să fie de pe acelaș IP.
E foarte posibil.

Omule atat de greu e de inteles, 4 conturi naibi pe care le poti imparti, toate merg in acelasi timp

De ce ai raspuns

Omule un singur ip nu ai cum sa ai, decat daca esti pers juridica

Nu există man variantă cu 4 conturi fiecare cu user și parolă diferită.
Adică să împarți un cont Premium de 11, 99 euro în 4 și să ai 4 user și 4 parole diferite.
Poți împărți în 4, dar vei avea același user și aceeași parolă la toate.

E un singur cont pe care tu îl împarți la 4.
Nu sunt 4 conturi.

Da omule

Adăugarea unei adrese de e-mail
La crearea unui cont Netflix, asociem adresa de e-mail pe care o furnizezi cu primul profil creat.

Poți adăuga câte o adresă de e-mail diferită fiecărui profil secundar pentru adulți pentru a primi recomandări personalizate și alte comunicări de la Netflix. Adresele de e-mail aferente profilurilor secundare nu pot fi folosite pentru a te conecta la contul Netflix.

Pentru a adăuga sau modifica adresa de e-mail aferentă unui profil secundar:

Din browserul web, conectează-te la profilul pe care dorești să adaugi o adresă de e-mail.

Accesează pagina Cont.

Selectează numele profilului pentru care dorești să adaugi o adresă de e-mail din Profil și control parental.

Din dreptul Adresei de e-mail a profilului, selectează Adăugare sau Schimbare dacă ai adăugat deja o adresă de e-mail.

Introdu adresa de e-mail dorită.

Selectează Adăugare adresă de e-mail.

Dacă vrei să actualizezi o adresă de e-mail existentă, poți selecta Schimbarea adresei de e-mail sau Ștergerea adresei de e-mail.

Folosește-l ca să-ți dai seama unde interpretezi total greșit.
Profilul sau profilele sunt incluse într-un cont.
NU te poți conecta cu profilul!
Te conectezi cu contul iar în cadrul contului îți alegi profilul pe care îl vrei din câte profile ai făcut (care poate avea user și parolă ca să nu ajungă copii la filme adult)
Dar cu userul și parola de la profil NU TE POȚI CONECTA la contul de Netflix.
Contul Premim de 11, 99 euro va avea UN SINGUR user și o SINGURĂ parolă oricum îl împarți.
Dacă nici acum n-ai înțeles...

Profilul e un subcont în cadrul contului.
Tu ce oferi?
Un profil?
Explică-mi pas cu pas cum o să mă conectez eu cu ce user și parola dacă iau un cont de 3 euro de la tine.

Las-o balta

| CIaudiu a răspuns (pentru RAY):

1. Ai subtitrare in romana,
2. Nu iti trebuie vpn.