Nu e pentru 4 persoane ci pentru 4 dispozitive care merg simultan. Dar ce te faci daca celelalte 3 persoane vizioneaza de pe 4 dispozitive deodata si tu nu mai poti viziona in acel moment din cauza asta?
Difuzarea pe diferite dispozitive
Dacă deții mai mult de un dispozitiv compatibil cu serviciul Netflix, poți trece oricând de pe un dispozitiv pe altul. Abonamentul tău determină numărul de ecrane pe care poți viziona concomitent, dar nu restricționează numărul de dispozitive la care îți poți conecta contul. Dacă vrei să vizionezi pe un alt dispozitiv, conectează-te la Netflix de pe un alt dispozitiv. Poți accesa devices.netflix.com pentru mai multe informații despre dispozitivele compatibile sau poți accesa articolul despre descărcarea aplicației Netflix pentru asistență la configurarea unui nou dispozitiv.
Stai că nici eu nu-s prea lămurit.
Deci aș avea un cont de 3 euro cu care mă pot conecta simultan de pe 4 dispozitive, ca la orice cont Netflix normal?
Man, am verificat la Netflix.
Pachetul Premium de 12 euro, îți dă posibilitatea de a viziona Netflix doar pe 4 dispozitive simultan.
Deci dacă tu îl împarți la 4, fiecare cont de 3 euro cum spui tu, va fi un cont simplu cu vizionare pe un singur dispozitiv (indiferent care și indiferent cum le schimbi între ele, ai voie ca doar un singur dispozitiv să funcționeze. Nu și al doilea simultan.) â
Deci contul Premium de 12 euro îți oferă doar 4 vizionări simultane.
Deci tu, la 3 euro, oferi doar o singură vizionare pe un (orice) dispozitiv.
Am uitat concluzia.
Dacă cineva vrea un cont simplu de Netflix, e mai avantajos să împartă cu tine la 3 euro decât să-l ia direct de la Netflix cu 7, 99 euro.
Despre asta e vorba.
N-am intrat în alte amănunte.
Mai trebuie verificat dacă nu există restricții de IP.
Adică dacă nu condiționează ca vizualizările simultane să fie de pe acelaș IP.
E foarte posibil.
Adăugarea unei adrese de e-mail
La crearea unui cont Netflix, asociem adresa de e-mail pe care o furnizezi cu primul profil creat.
Poți adăuga câte o adresă de e-mail diferită fiecărui profil secundar pentru adulți pentru a primi recomandări personalizate și alte comunicări de la Netflix. Adresele de e-mail aferente profilurilor secundare nu pot fi folosite pentru a te conecta la contul Netflix.
Pentru a adăuga sau modifica adresa de e-mail aferentă unui profil secundar:
Din browserul web, conectează-te la profilul pe care dorești să adaugi o adresă de e-mail.
Accesează pagina Cont.
Selectează numele profilului pentru care dorești să adaugi o adresă de e-mail din Profil și control parental.
Din dreptul Adresei de e-mail a profilului, selectează Adăugare sau Schimbare dacă ai adăugat deja o adresă de e-mail.
Introdu adresa de e-mail dorită.
Selectează Adăugare adresă de e-mail.
Dacă vrei să actualizezi o adresă de e-mail existentă, poți selecta Schimbarea adresei de e-mail sau Ștergerea adresei de e-mail.
Folosește-l ca să-ți dai seama unde interpretezi total greșit.
Profilul sau profilele sunt incluse într-un cont.
NU te poți conecta cu profilul!
Te conectezi cu contul iar în cadrul contului îți alegi profilul pe care îl vrei din câte profile ai făcut (care poate avea user și parolă ca să nu ajungă copii la filme adult)
Dar cu userul și parola de la profil NU TE POȚI CONECTA la contul de Netflix.
Contul Premim de 11, 99 euro va avea UN SINGUR user și o SINGURĂ parolă oricum îl împarți.
Dacă nici acum n-ai înțeles...
petroneladiva882882 întreabă: