In SUA rivalii principali ai Netflix sunt: HBO, Showtime, VidMate si Amazon Prime, asta fiind un top 5.
Urmeaza de mai mica importanta retele ca: Mega Box, Show Box, VuDu, Free Flix, Snag Film, Viewster, Hulu, Sony Crackle, Kanopy, Twitch, Freedrive IMDb, PlayStation Vue, SkyStream, Fubo, etc...
Nu stiu ce retele sunt in Europa, si nu stiu nici de ce pui intrebari ca apoi sa le stergi. Poate e o noua moda tampita pe TPU despre care iau si eu la cunostinta acum.
Are dar nu la aceeași anvergura. Dar oricum toate platformele nu sunt bune de mimic. Dai 15€ pentru o disponibilitate mica de filme si seriale, ca mai apoi sa dispara si alea dupa încheierea perioadei de licență pentru difuzare. Au site-urile de piraterie in comparație de ex cu Netflix Romania mult mai multe filme si seriale. In timp ce Netflix RO are vreo +5500 filme si seriale, site. urile romanesti de piraterie au doar +10000 de filme si inca cateva mii de seriale. Totul free cu subtitrare cu tot. Cu vreo doua extensii, adblocker si antipop-up esti ca pe Netflix.
Doar ca furi munca unor oameni.
anonim_4396 întreabă:
User123666 întreabă: