Uita de tot. fa-ti timp si pentru tine. uita-te la un film, asculta muzica, sau chiar du-te cu prietenele in oras, sau intr-un bar, club, sa socializezi putin si sa vezi ca o sa fie mai usor. poate alesul vietii tale e chiar dupa colt! du-te si incearca asta, daca nu descarca vreo 2 ore de comedie, i-ati o punga de floricele si aseaza te in scaun, si sa vezi ca o sa uiti cum zicea si cristi, nu esti cea mai urata, sunt sigur ca esti foarte foarte frumoasa (de fapt, m-am chinuit sa-ti disting trupul de zeita din avatar, pentru ca da, meriti sa fii numita asa. orice fata frumoasa asa ca tine merita), dar daca esti intr-o depresie te simti un nimeni. iesi din depresia asta! imbraca-te cu cele mai frumoase haine, parfumeaza-te si du-te in parc, zambeste oamenilor, si incearca sa fii cat mai stralucitoare. partea cu zambitul conteaza. zambeste cuiva, si daca iti va zambi inapoi sunt sigur ca va fi placut, deschide-ti orizontul si fa un pas inainte!
1.daca e simti urita uitate si tu la altele su pue pe google fot cu fete urite si s vezi cum ti se ridika dipozitia2.nucauta sati intorci fostul iubit.nu are rost,de ce sa rascolesti trecutul,daca il iubesti lasa-l, in plus incepe si tu o pagina noua, chiar daca nu-ti place cu el.cu ceivinovat baiat.aratai si tu putina afectiune,sarutal tu si tinel in brate, incearc sa primesti placere ca acum cineva ae nevoie de tine, .SFAT.MAI BINE CU MINDRIE DECIT SA IUBESI IN GENUNKI.de ce sa ignori posibilitatea de a fi din nou fericita si sa alergidpa cineva care nuimai pasa de tine? cu ce e mairau actualul? ntot te suna isi face griji si te adora? treci peste, acum AI CU CINE. daca vezi vreun sens sa astepti a se intoarca fostul sa te tringa ca peo haina arucata nai decit sa astepti, dsti tu ca meriti maimult. DACA AI PIERDU CEVA INSEAMNA CA NU TIA TREBUIT INTRADEVAR
Da cristi draga`. Ar trebui sa incepi si tu o pagina noua.
Nu te vezi cum scrii?
Doamne.
M-am trezit ca in fiecare dimineata fara rost...si acum cand am citit sfaturile voastre m-am luminat si am inceput sa zambesc mai ales la mica rautate din " vεηiη " :-)). Multumesc foarte frumos atat lui Cristi care are mici probleme cu scrisul cat si lui " s1d3k1ckRO "... Acum stiu ca nu sunt chiar singurica pe lume. Partea cu fostul iubit ce spui Cristi e adevarat doar ca mi-a fost si mi-e greu sa-l uit chiar daca am pe cineva " langa mine ". Multumesc.
Stiu cum te simti draga Dorina si sasti ca nu e asa.Incearca sa iesiin oras cu prietenii si poate sa nu mai tanjesti asa de mult dupa fostul iubit.Poate asta te face sa te simti asa. Poate doar ca simiti ca nu vei fi nici o data iubita dar totusi uite cate ai realizat: ai un iubit si ai si prieteni dar mai ales constientizezi ca tot ce gandesti tu nu este adevarat. Funda?