anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nick/ul vostru, cum l/ati ales? Reprezinta ceva?

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

Păi era pro.stituata asta japoneză care repeta întruna "lovesleep" în timp ce Oaky îi făcea oral.
Asta și faptul că urăsc somnul și sunt ironic, Așa că le-am combinat.
Ah, și ca să nu vină Coquina să se ia de mine.
Am fost la psiholog și cică sunt ironic datorită faptului că sunt prea speriat de viață, introvertit, urât, complexat de penisul meu (MEDIU, nu mic) și am fost bătut în copilărie de fiecare dată când ziceam ceva. (aviz fanelor, nu vă mai obosiți, sunt o epavă).

47 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.Cineva cu care as vrea sa seman.Si niste cifre, pentru ca altfel nu se putea

| CleanHeart a răspuns:

Da 0 ala inseamna ca

| Nemessys a răspuns:

Nume de zeu grec. Inainte voiam sa-l folosesc pe un joc laughing dar nu mergea,,nemesis" era deja luat. Asa ca am pus cu,, y" nici,, nemesys" nu mergea asa ca nu stiam ce sa mai adaug. Voiam un NN mai diferit, ceva sa nu contina numere sau chestii de genu', intelegi? Asa ca am decis sa mai dublez o litera.,, Nemesyss" arata ciudat. asa ca am ramas la,, Nemessys" happy

| ShaOfHatred a răspuns:

Sha-ul este un spirit japonez care reprezinta o emotie, si care, la o anumita intensitate se materializeaza. Si "of hatred" deoarece sunt hater-ita.

| ShaOfHatred a răspuns (pentru LoveSleep):

Waaa,apare ca esti utilizator avertizat. Ce facusi?

| N0xEterniS a răspuns:

Din latina : Noapte vesnica.

| anonimg a răspuns (pentru WithinShadows00):

Nu va mai jigniti. Eu va iubesc pe toti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonimg):

Nu cred ca baietii de mai sus sunt gay laughing

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Am vrut sa fiu ironica.

| Clorox a răspuns:

Este numele unei maicute dintr-un serial care este posedata de diavol si omoara oameni si chestii de genul. Mi-a placut caracterul si complexitatea ei, d'aia mi-am pus numele asta laughing

| DogePlay a răspuns:

Eu cread ca nu

| LoveSleep a răspuns (pentru ShaOfHatred):

M-am luat de Brigaela sad
Și alte 297549172424 de lucruri.

| ShaOfHatred a răspuns (pentru LoveSleep):

Ii clar cu tine laughing)
Garda TPU e dupa tine

| WithinShadows00 a răspuns (pentru LoveSleep):

Nimeni nu se ia de Brigaela MD. E userul nr 1 al site-ului. Ea are voie sa greseasca si sa arunce dume pe site cate vrea. Tu esti nimeni. laughing

| LoveSleep a răspuns (pentru WithinShadows00):

Uite și tu ce răspunsuri are =]]]
https://www.tpu.ro/......rmit-toti/

Cam cât creier deduci că are?

| WithinShadows00 a răspuns (pentru LoveSleep):

Stiu frate ca are niste dume de te inchini cu 2 maini. Mie mi-a zis odata ca fumatorii nu trebuie niciodată sa dispara si ca trebuie respectati pentru deciziile lor de a face rau atat lor cat si celor din jur si nu trebuie discriminati sub nicio forma desi poate asa s-ar mai trezi. E in interesul ei ca nu ar mai fi destula lume bolnava

| 00LUNA00 a răspuns:

Pentru mine "Luna" a reprezentat o modalitate unica de a ma descoperi si a înțelege valoarea sentimentelor si emoțiilor care la acel timp voiam să le distrug...
Luna mi-a oferit atât o iubire nemărginită, dar si o tristețe sfâșietoare.