| Mya a întrebat:

Nimanui nu'i place sa fie inselat, dar la randul nostru, unii facem acelasi lucru! Voi a'ti inselat vreodata? Si daca da, ce va determinat sa acest lucru si daca a'ti fost iertati?!

Răspuns Câştigător
Janina
| Janina a răspuns:

A fost o perioada in viata mea cand nu eram o persoana echilibrata, daca intelegi...si pana acum vreo 3 ani nu era relatie in care sa nu insel. Am avut norocul ca am avut langa mine persoane care m-au iubit cu adevarat si mereu m-au iertat. Cred ca inselam pentru ca persoanele pe care le aveam atunci langa mine nu erau asa cum vroiam eu...sau imi acordau iubire si nu stiam sa ma bucur de ea...eram cam tulburata, imi murise un amic. Acum am o relatie de peste 2 ani si nu concep sa calc stramb. Iubesc si respect pers de langa mine.

14 răspunsuri:
| anonim a răspuns:

Eu, da.de ce? din placere. daca am sa o mai fac? nu stiu, depinde de persoana pe care o voi avea langa mine.

| mary_9593 a răspuns:

Da l-am inselat pe prietenul meu odata si sincer de atunci regret zii de zii. nu stiu ce a fost atunci in capul meu. probabil pentru ca relatia dintre mine si prietenul meu nu mergea tocmai pe fagasul normal. El m-a iertat, in primele luni fiind destul de greu pentru mine deoarece simteam ca greseala mea ne urmareste la tot pasul. insa acum e ok. simt cu adevarat ca ma iertat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. v-au iertat dar nu au uitat.va vor aduce aminte. si voi va veti aduce.de fapt voi nu ati uitat.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

DA am facut asta o singura data si am regretat foarte mult si de atunci mi-am pus in gand sa nu mai insel niciodata.happywinking

| alexa a răspuns:

Da am inselat...motivele au fost pentru ca era o veche relatie la care am tinut multsad...insa m.am despartit de persoana cu care eram imediat dupa ce s. a intamplat... oriqm am fost iertata dupa o perioadat in care am stat sa ma gandesc la ce e mai binewinkingsi pentru ca ma iubeste mult.stiu insa ca am gresit si nu as mai face o asemenea greseala cuiva k el care nu a meritat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E problema de instabilitate emotionala. Di-n punct de vedere biologic noi barbatii ca orice alt animal "domestic"sintem impinsi de dorinta de a avea citi mai multi mostenitori deci de a ne imprastia saminta.Ca ea nimereste in balon asta e ratiune dar subconstient e ce va spuneam mai devreme

| beea a răspuns:

Pe mine primul pas ma determina sa insel cand el spune ca eu l-am inselat si chiar nu este adevarat...si da vina pe mine mereu...mereu...ma abitionez sa ii arat ce inseamna sa inseli...

| monyk a răspuns:

Eu una nu am inselat niciodata, dar eu cred ca unii oameni inseala pentru ca nu ii se ofera ceea ce au nevoie, poate ca au nevoie de mai multa tandrete, afectiune sau poate de pur si simplu ceva nou, dar sa stii ca oricat ai insela tot la persoana iubita te intorci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logic la un moment dat fiecare om in viata greseste iar cand se intampla e pentru ca pe moment nu realizeaza ca e greseala insa dupa aia regreta...si eu am gresit si acum ma iertat insa este destul de neplacut cand ti se reproseaza... oricum daca te iubeste te iarta.

| JeSa a răspuns:

Buna!, Da am inselat cu privirea - poate - si cu gesturi - dar cu sufletul nuwinking!, Numai bine, pa!

| Marica_2964 a răspuns:

Hmm."a insela" dupa parerea mea e sinonim cu " a minti"... oricat de mica e minciuna, tot doare. pentru mine, cel putin, conteaza mult sinceritatea, chiar si in mici amanunte! si stiti proverbul, "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!"

Răspuns utilizator avertizat
| Bunicul62 a răspuns:

Fata mosului nu este asa conteaza caracterul omului.eu am plecat in armata 2 ani si am 3 cutii de pantofi pline cu scrisori primite de la baba mea, dupa ce am venit din armata am facut nunta.Noi sa ne balacarim si sa ne ocarim nici vorba.am copii buni si ascultatori, mai cresc si nepotii pe linga noi.Pe astia mici ii iau cu binisorul dar mai sar si ei gardul si daca vad ca nu ii razbesc cu vorba buna iau crenguta din dud si se alege cu 3 pe fund si sa il vezi ce mielusel se face.Nici gind sa le vina prin minte ca vor sa se omoare cum am citit pe aici ca fac unii de faceam numai Sf Cruci si ii citeam si babii de se crucea si ea. Pentru cazuri ca acelea nuiaua nu mai tine ma duc la caruta si iau ceva mai eficient si ii miluiesc cu 2 bice trei si amina sa se omoare pina le trece durerea de pe fund si spate. Bunicasa ii oblojeste cu brusture si miere ca face minuni si in 4 zile sunt vindecati si de suicid si de spinare si betegi cum sunt zic Tatal Nostru si ii multumesc lu Dumnezeu ca au capatat doar 3 bice pe circa si se pun pe roate in 3 zile sa se duca la joaca.