| Ionel221 a întrebat:

Nimeni nu ma iubeste. nimeni nu ma place nimeni nu se uita la mine. De ce doamne? Ce-am facut sa fiu asa de invizibil?
Nici o fata nu m-a iubit vreodata. Plang in fiecare zi cand ma gandesc.Nimanui nu-i pasa de mine..Ma gandesc sa mor intr-o zi. sa nu mai sufar atat.
De ce e lumea asa de cruda cu mine?

7 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Nu te baga in seama ca esti plangacios,daca ai fi mai cu tupeu sa iesi in evidenta cu ceva, alta ar fi situatia, dar daca stai si iti plangi de mila, nu te va baga nimeni in seama, cine are nevoie de oameni slabi psihic

| Vans a răspuns:

Zi-mi tu care variantă e corectă:
-ori esti vreun disperat de 10 ani
-ori eşti vreun imolău care suferă şi vrea să moară
-ori poate vorbeşti serios thinking
Şi...lumea-i crudă şi dacă eşti frumos şi dacă eşti urât, deci nu te îngrijora, că nu scapi nicicum.Scapi numai dacă nu-ţi pasă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tristule.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă să îţi faci prieteni,să vorbeşti cu cât mai multă lume, nu contează vârsta, să nu mai stai singur, să te plimbi printre oameni.Ce-ai făcut să fi vizibil?
Nu mai spune că nu îi pasă nimănui de tine şi că nu te iubeşte nimeni, rudele tale nu sunt indiferente faţă de tine.
Moartea nu e soluţia deşi la prima vedere aşa pare.Suferinţa are rostul ei, toate îşi au rostul.
Caută lucruri care îţi plac, un hobby ceva, sau ocupă-ţi timpul cu studiile.Citeşte că este bun şi cititul, dacă stai şi îţi plângi de milă şi ceri sfaturi pe TPU, unde majoritatea care răspund au până în 16 ani... gândeşte-te la asta.

| emignon a răspuns:

În primul rând,fericirea și Iubirea nu depinde de vreo fată.
E ceva ce produce fiecare pentru sine.
Fetele încă au nevoie să învețe cum să se iubeasca.
Pe majoritatea nu le doare nici în -kur- ce e aia iubire sau cu ce se mananca. Astfel ca iau totul in joaca. S-au obisnuit sa joace teatru din orice. Si in relatia cu baieti asta se intampla des- majoritatea fetelor le place sa joace teatru,ca sa aiba de ce sa râdă ma târziu într-un grup de fete,la cat de nepriceputi suntem noi,si la cum au reusit ele sa ne traga pe sfoara,prefacandu-se ce ne ofera,,iubirea", iar dupa asta ne-o refuza total si surprinzător. Ca la urma, aflandu-se in relatii, sa se planga ca sotul nu le iubeste. Dar cine le-a facut-o? Nu ele cu mana lor? Ar fi cazul sa le intoarceti jocul, sa va prefaceti si voi ca le iubiti, dupa care sa va retrageti afectiunea. Mult succes!

| xAndraa23 a răspuns:

Doamne nu te gandi la astfel de lucruri, sunt unii oameni, care se tin bine de viata si nici nu au ce manca, si tu vrei sa mori dintr-o prostie? E ceva temporar, nu inseamna ca s-a sfarsti lumea pentru tine. Nu te mai gandi la asemenea lucruri. Dumnezeu e sus si vede ce vrei tu sa faci, intr-o zi o sa vezi ca o sa treaca toate astea, ai nevoie de optimism. Cu moartea rezolvi ceva? Nu vreau sa ma iei in nume de rau, dar asa e, cum sa te omori, eu personal ma gandesc cu groaza la cuvantul asta " moarte ". Toate la timpul lor, o sa fii fericit si tu intr-o zi. Sper ca ti-am fost de ajutor, si nici in gluma sa nu mai zici asa ceva. happy

| ExistentialStuff a răspuns:

Probabil esti la pubertate.Si nu poti fii invizibil nimeni nu a mai fost pana acum invizibil.Si stai linistit ca altii au mult mai multe motive pentru a se plange.M'am saturat de toti victimizatii pamantului.Si nu e cruda nu mai cu tine de ce vorbesti de parca ai fii o zeitate? Sau ceva suprem. Poate daca ai tacea si nu ai mai scrie ar fi mai bine. Faptul ca te'ai victimizat iti aduce mai multe priviri negative.Nu o lua in nume de rau.Vezi'ti de treaba ta si fii modest.