| Gregory a întrebat:

Nimic fara Dumnezeu! Cati sunt cei care Il iubesc?
Va rog frumos sa cititi urmatoarele pana la capat:
"Doamne, cand l-am primit m-am gandit...
N-am timp pentru asa ceva... si in plus nu e potrivit la serviciu.
Apoi am realizat ca exact felul asta de a gandi..., tocmai asta e cauza atator probleme azi in lume.
Incercam sa-l tinem pe Dumnezeu in biserica duminica dimineata...
Si poate duminica seara...
Si, poate, la vreun eveniment in mijlocul saptamanii.
Si ne place sa-L avem in preajma la boala...
Si, bineinteles la inmormantari.
Cu toate acestea nu ne facem timp pentru El la serviciu, sau la joaca...
Pentru ca... partea asta a vietii credem... ca o putem, ca trebuie, sa o rezolvam singuri.
Doamne, iarta-ma daca vreodata mai cred ca exista...
un timp si un loc anume unde...
EL nu e pe primul loc in viata mea!
Ar trebui sa gasim totdeauna timp sa ne amintim cate a facut El pentru noi.
Daca nu te rusinezi sa faci urmatoarele, urmeaza directiile:
Iisus a spus: 'Daca te rusinezi de mine, si eu ma voi rusina de tine in fata Tatalui.'
Te rusinezi de Domnul?
Nu, Il iubesc pe Domnul!
El este izvorul vietii si Mantuitorul nostru.
El ma tine in fiecare zi. Fara El voi fi nimic, nu voi reusi nimic. Fara El sunt nimic. Insa, fiind cu Hristos, El ma intareste. ( Fil. 4:13)
Un test simplu...
Daca il iubesti pe Domnul... si nu ti-e rusine de minunatiile pe care le-a infaptuit pentru tine, raspunde din inima si cu respect acestui mesaj!

Poem

Am ingenunchiat rugandu-ma, dar nu prea mult, caci multe altele aveam de facut.
Ma grabeam la serviciu, chitantele erau gramada.
Asa ca am ingenunchiat si am spus grabit o rugaciune,
M-am ridicat apoi repede sa plec...
Datoria mea de crestin era implinita, sufletul meu se putea linisti.
Toata ziulica n-am gasit timp sa spun o vorba buna, sa vorbesc cu prietenii despre Iisus.
Oricum, ma temeam ca mi-ar rade in fata.
N-am timp, n-am timp, prea multe de facut...
Ma plangeam intruna...
Chiar n-aveam timp pentru un suflet la nevoie?
Poate nici timp sa mor?
M-am apropiat de Domnul, i-am stat in fata cu ochi mariti:
Tinea in maini o carte,
Cartea vietii!
Dumnezeu s-a uitat in carte: ' Numele tau nu-i de gasit. Aveam de gand sa-l trec in carte, dar timpul mi-a lipsit.'
Hmmm, dar tu? Ai timp sa trimiti acest mesaj?
Nu te opri, mergi pana la capat!
Usor/greu
De ce ne e mai greu sa spunem adevarul, si atat de usor o minciuna?
De ce ne ia somnul in biserica, dar ne trezim imediat ce predica e gata?
De ce ne vine atat de greu sa vorbim despre Dumnezeu, dar atat de usor cand e vorba de lucruri frivole?
De ce gasim plictisitoare o cartulie religioasa, dar ne uitam cu interes intr-o revista la moda?
Cum de ne e atat de usor sa stergem un mesaj religios, dar trimitem tot felul de prostioare?
De ce bisericile devin tot mai mici, in timp ce barurile si cluburile de dans sunt neincapatoare?
Te dai batut? Mai gandeste-te!
Nu uita, Dumnezeu ne priveste.
Roata rugaciunii -
Haideti sa vedem daca diavolul poate opri ofensiva!
Rugaciunea e un lucru minunat...
Nu costa nimic, dar rasplata e minunata!
Binecuvantarea lui Dumnezeu sa fie cu noi, cu toti!
Binecuvantarea Domnului sa cada asupra ta! Sper ca toti sa fiti binecuvantati, asa cum sunt eu, in urma acestui pachet informativ!"

D. M.

Răspuns Câştigător
| SweetCandy a răspuns:

Nu stiu daca ma crezi si poate o sa spui ca vb de dragul de a vorbi...eu una cred in DUmnezeu cu toata fiinta mea si nu mi-a fost niciodata rusine sa recunosc!
foarte frumoasa si interesanta postarea ta.multumesc din inima... o noapte linistita si toti ingerasii sa te alinte!

67 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Prietene, si eu sunt credincios si cred in Dumnezeu, dar credinta se simte, nu se arata. Si mai ales pe Internet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai postat niste diamante pentru a fi calcate de porci rau ai facut.nu merita efortul.subscriu dorintelor tale dar mare rezultat nu vad.aici posteaza doar cei care nu prea cred ca au nevoie de domnul, cu mici exceptii care intaresc regula.Domnul fie cu noi cu toti. amin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc Gregory.

| mariobros a răspuns:

E binevenit post-ul tau, si vreau sa cred ca cei care posteaza pe TPU sunt interesati si de Dumnezeu, doar ca nu au curajul necesar sa o arate, de frica parerilor celorlalti utilizatori. Ceva interesant:
http://www.scribd.com/doc/13070440/Oare-Vei-Fugi

| Ben. a răspuns:

Nihil sine deo.asa e prietene! sa fie la tine. dar lasa copiii sa aleaga cand vor fi maturi.sunt destule spalatorii de creieri si fara sa o enumaeram pe a ta. si mai trebuie sa stii ca sunt si foarte multi noncrestini pe site. inchinate la tine acasa si fa matanii si adu osanale, dar pe noi lasa/ne in pace. fii sanatos! amen!

| Gregory explică:

Salutare! Flav, ai dreptate intr-un fel... doar ca m-ai inteles gresit. Stiu si sunt constient de acest lucru, insa scopul meu este altul. Sa incerc pe cat pot sa dau sfaturi utile, sa ajut, sa indrept oamenii pe calea cea buna, sa incerc sa-i determin sa constieitizeze ca trebuie sa aiba credinta si sa creada in Dumnezeu. Credinta trebuie sa existe si pe internet, pentru ca Dumnzeu a creat acest mijloc de comunicare, site-urile crestin-ortodoxe, mai pe scurt tot! Va multumesc tuturor!

| Gregory explică:

Mariobros, multumesc pentru link. Auzisem povestea de la cel mai bun prieten al meu, dar inca nu vazusem aceasta postare. Foarte interesanta intamplarea! Ar trebui facut acest "experiment" (sa-i zicem asa) in cat mai multe biserici, catedrale, manastiri etc. O recomand tuturor sa o vada! Chiar merita! In concluzie, celor care credeti in Dumnezeu nu va fie frica sa recunoasteti acest lucru! Luptati si ramaneti buni si fideli Lui pana la capat!
Cu mult respect, un muritor si pacatos crestin-ortodox

| Gregory explică:

Dr.BenZona., Dumnezeu sa te ierte! Eu nu incerc sa spal creierele nimanui, ci doar sa dau sfaturi, sa ajut. Adevarata cale a credintei o poti alege indiferent de varsta, sex, zi, ora etc. Sfat pentru cei care nu cred inca in Dumnezeu: grabiti-va sa va indreptati cat mai aveti timp, ca sa nu fie apoi prea tarziu! Sfarsitul lumii poate veni si in aceasta secunda, daca Dumnezeu, cu voia Lui, doreste acest lucru! Ganditi-va si analizati!

| Ben. a răspuns:

Ce sfarsit si ce cale?
de unde stii tu ca e aia adevarata? de unde stii ca musulmanii nu sunt mai drepti? sau hinduistii, sau animistii? slabeste/ma omule! am cunoscut toti fanaticii monoteisti! toti sunteti la fel!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne leshi! nu cred ca ti-a cerut cineva sfaturi, iar daca iti cere, nu fi atat de neinspirat sa i le oferi aici, o poti face cu mult mai mult succes pe privat.si la final, daca tu te-ai rugat pentru mine, crez ca am sa fiu mai fericit? oh go on

| Ben. a răspuns:

Cand ramane scurti de argumente, pac stupidul! fiindca e mai usor decat sa scoti o fraza cu trei cuvinte normale! sfarsitul? a venit sfarsitul vostru fanaticilor! a venit timpul cand oamenii nu mai pot fi speriati cu blesteme si cu diavolul, si nici nu mai pot fi pusi pe rug sau la cazne fiindca pamantul e rotund. un papa dement spune ca nu e voie cu prezervativ intr/un stat african decimat de sida. asta intr/adevar e sfarsitul! fiindca ne luam dupa aberatiile pe care le vomati in starile de prostatie cand nu mai puteti sa respirati de atata tamaie!

| adyth a răspuns:

Mda vechea tehnica de intimidare.trimite ca daca nu nu stiu ce se intampla
hai domnule
Dumnezeu nu da doi bani pe mesajele astea... daca crezi...crezi in sine ata, daca o arati biend aca nu, nu ai nevoie de nimeni sa te aprobe.
Eu cred, in felul meu. Ma duc cand am timp si simt nevoia, la biserica.si da...ma duc cand am chef! nu am duc de sila! mai bien nu ma mai duc.
punct
terminati cu mesajele astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mamma mia, cate basme. Nu adormiti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pot citi asa de mult. Am si eu limitele mele.

| Dan a răspuns:

Mersi de binecuvantare frate D. M. Vino in Clubul meu
http://clubulprietenilor.wordpress.com/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flav: ti-ai dat jos chilotii. Bravo!

| mariobros a răspuns:

Oare de ce cand se posteaza lucruri cu tenta religioasa, apar replici atat de vehemente? Sunt post-uri, care dupa ce le citesti, iti iei restart la masa neuronala de ce se debiteaza acolo, si totusi acolo exista toleranta; in cazul post-urilor cu tenta religioasa, brusc apar fanaticii, toleranta dispare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@gregory - esti tare, frate, exact de amenintarile astea mi-e frica mie. Mi se par extrem de inteligente si demne de oameni rationali. Copil mic, astea mergeau prin evul mediu, cand oamenii nu cunosteau lucruri. Dezvoltarea cunostintelor este antidotul credintei, scumpul meu, asa ca pocaieste-te cat mai ai timp, nu? Ca altfel te ard focurile iadului, nu? Vine dumnezeu si da palme, nu? Sau omoara, as cum a facut in atatea randuri, si in biblie si in viata reala (sau cruciatii, inchizitia, misionarii sunt povesti?)? Dai sfaturi? E ca si cum ai spune - nu fa sex inainte de casatorie, ca te omoara bau-bau. Ce stupiditate, cata ignoranta, cati naivi, cata aroganta!

| Gregory explică:

Va multumesc pentru raspunsuri. Trebuie sa mai mentionez faptul ca eu am primit aceste informatii prin intermediul e-mail-ului, si vroiam sa impartasesc aceste lucruri si cu voi. Fratilor, eu v-am sfatuit de bine. Fiecare este liber sa faca ce vrea si este responsabil pentru tot si pentru toate, insa ganditi-va la ceea ce aveti de facut, la ce spuneti etc. Scopul acestui site este de a sfatui oamenii, de a ajuta, de a sprijini, asa cum spune si titlul ("toti pentru unul"). Eu zic sa fim unuti, sa facem cat mai multe lucruri bune, si astfel binele va iesi triumfator deasupra raului!

| Ben. a răspuns:

Tolerantza mea merge pana acolo pana unde copiii nu pot fi influentati cu povesti despre sfarsitul lumii, si daca nu cotizezi te ia diavolul! eu am valorile mele in care cred, la fel ca multi alti useri. nu trebuie sa vina nimeni sa/mi arate calea si adevarul! si mai mult< n/o sa ma convertiti voi prin intermediul stupizilor! oamenii se nasc liberi de preconceptii, lasat/ii asa pana or sa poata sa discearna raul de bine! nu imping pe nimeni spre rau, nici sa omoare, nici sa fure, nici sa batjocoreasca! ii implor sa gandeasca! sa caute adevarul aici printre noi, pe pamant! fiindca noi nu traim nici in paradis nici in alt loc. vreau sa fim mai buni si mai intelegatori intre noi.nu avem nevoie de nimeni sa ne arate calea si adevarul.fiindca nu intotdeauna e "calea si adevarul "! de cele mai multe ori sunt sharlatanii ieftine unde oamenii nu au decat de pierdut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@gregoire - cine te-a numit invatator al lumii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc Doamne ca sunt sanatos si VIU!
Noi existam, cu ce IL rasplatim pe Dumnezeu? EL ne-a daruit o viata, noi ce II daruim?
La început era Cuvântul, şi Cuvântul era cu Dumnezeu, şi Cuvântul era Dumnezeu.

Mantuitorul Iisus Hristos: Cine nu este cu mine, este impotriva mea! Ce intelegeti dragilor din aceasta fraza, va intreb pe voi cei care va credeti sovinisti, demiurgi si combinatia dintre Nietzsche si (cine vreti voi)?

Gregory, Dumnezeu este minunat intre sfintii Lui, SLAVA LUI pentru. absolut tot ce a creat si SLAVA LUI pentru. toate bucuriile si intristarile pe care mi le-a dat, Slavit sa fie pe vecie!

Mantuitorul Iisus Hristos: Cine se rusineaza cu mine/de mine, ma voi rusina si eu de el in fata Tatalui Meu, de aici ce intelegeti? Cred ca NIMIC... ochii duhovnicesti va sunt acoperiti cu un val de cecitate psihogena recurenta, pacat. Acest diagnostic oftalmo-psihiatru este tot ce aveti nevoie pentru a intra cu succes si fara efort in imparatia celui necurat...rugati-va zilnic Domnului sa va ajute sa "derapati" pe drumul cel bun, pentru ca cel pe care mergeti acum pare a fi pavat cu intentii bune, dar aparentele inseala amarnic si constientizarea tardiva...are efecte secundare, principalul fiind IEZERUL DE FOC...Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac/spun/ scriu!

Sa se umple gurile noastre de lauda Ta, Doamne, ca sa laudam marirea Ta, ca ne-ai invrednicit pe noi a ne impartasi cu sfintele, preacuratele si de viata facatoarele Tale Taine.
Intareste-ne pe noi intru sfintenia Ta; toata ziua sa ne invatam dreptatea Ta. Aliluia, aliluia, aliluia...

Dumnezeu este drept, impartial, iubitor de oameni, minunat, fantastic, formidabil, extraordinar, mirobolant, magnific, splendid, spectaculos de bun, exagerat de intelegator si ingaduitor, sublim si eminamente Atotstiutor, Omniprezent si...Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul, Facatorul cerului si al pamantului, al tuturor celor vazute si nevazute...

Doamne Dumnezeul nostru cel in 3 Ipostasuri: Tatal, Fiul si Doamnul de viata Facatorul - Sfantul Duh, iarta-i pe toti cei care te-au jignit, nu te recunosc, cinstesc, slavesc, preamaresc si iubesc, intoarce-i catre inchinaciune si bunatate si da-le cuget sa se spovedeasca; Miluieste-le sufletele! Amin.

Multumesc din suflet Gregory pentru subiect, mi-a umplut la propriu inima de frumusetea proniei divine. Dumnezeu sa te binecuvanteze, ca de altfel pe toti oamenii din lumewinking Numai Bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaaaaaaaa, si cine IL huleste pe Sfantul Duh, nu i se va ierta in veacul acesta si nici in cel viitor; aveti mare grija ce emiteti pe orificiul bucal. O simpla vb aruncata in curentii de aer si... urmeaza implozia de pacate recidivante!

Le multumesc tuturor celor care isi recunosc fara rusine si frica credinta adevarata, bv.

Dr. BenZona, Mantuitorul a fost crestin-ortodox, astfel ca singura credinta 100% adevarata este aceasta, dvs. ati avut macar 0, 00001 nanometri de curiozitate sa cititi Biblia? Daca ati citit-o, aveti 0% intelepciune, daca nu ai citit-o, aveti 0% bun-simt!

Numai BIne si sa nu mai indrazniti sa vb la peiorativ de Dumnezeu, pentru ca cine face acest lucru este BLESTEMAT pe vecie si o sa bea si el din cupa maniei Lui Dumnezeu la Apocalipsa care mult nu mai are si... voi sunt partizanii ei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Thoooamne! mai sunteti multi?
@gregory-de cand te autointitulezi ''invatatorul''? de cand crezi tu ca ceea ce ne spui este de bine sau de rau? daca vrei sa propovaduiesti, cauta si tu un satuc prin africa si manifesta-te acolo, nu aici.am si eu o mica nedumerire:voi cand scrieti astfel de ''aberatii''sunteti in transa? caci altceva nu pot sa inteleg cum un om cu gandire poate sa debiteze asemenea ineptii.stii ce:scuteste-ne!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@nickray - sa inteleg ca religia catolica sucks?
Bai, voi ati auzit de logica, de rational, de luciditate? Ca vad doar basme, povesti nemuritoare, aberatii si fantezii. Aveti timp sa traiti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noapte buna pentru cel care vede basme si fantezii! Ai sa le vezi in Iad daca nu te trezesti...si nu sunt regizate de Chris Columbus, sunt regizate de Satan!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu_am_o_mare_enigma, tu ai multe enigme, demne de un...eterodox si un ateu! Nu suntem in transa, suntem in zona evlaviei profunde in Dumnezeu, alte "nedumeriri" infantilo-senescente mai ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Religia catolica nu "sucks" deloc, tu "sucks" mult!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu_am_o_mare_enigma, mai suntem, Slava Domnului, si...scuteste-ne tu! Ineptia te autocaracterizeaza, fa-ti o introspectie si vei vedea! Avem timp si sa traim, Slava Domnului, si cu multa si mare mila lui Dumnezeu vom trai si in Rai... aaa, si cine doreste basme sa citeasca Harap-Alb, fantezie - Harry Potter si povesti nemuritoare - Casablanca!

-------------------------------------
NIHIL SINE DEO - NIMIC FARA DUMNEZEU!

Slavit, Cinstit, Cantat, Preamarit si Recunoscut sa fie Domnul Dumnezeu cel in 3 Ipostasuri: Tatal, Fiul si Sfantul Duh!
"Pentru credinciosi nicio dovada nu este necesara"
"Pentru necrediciosi nicio dovada nu este posibila"
Stuart Chase

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe alte site-uri sunt interzise polemici pe teme religioase, politice, etc.
Cred ca aici sunt foarte multi copii care provin din medii de provincie, unde informatia si tehnica de varf este mai putin discutata, daca tot aveti net-ul acasa, si va aflati aici cu noi, incercati sa sariti putin din tiparele cu care v-au invatat parintii vostrii, deschideti ochii, pentru ca la scoala nu vi s-a spus ca teoria cuantica a fost facuta de Dumnezeu ci de Coanda, caruia i se datoreaza foarte multe dintre teoriile cuantice care se aplica in tratamentele moderne (nanotehnologia despre care va spuneam, RMN-urile despre care stiti si toate tehnicile moderne, fara de care degeaba stiati si va rugati ca nu ajungeati nicaieri ). Sunteti generatia noua, este pacat cu atatea mijloace de informare sa fiti muti si orbi la tot ce se intampla in jurul vostru.
Sunt persoane care vor spune, da dar fara Dumnezeu nu se poate, uite ca se poate Coanda a fost ateu, eu sunt atee si multi altii ca mine, si ce? nu vom trai sau nu vom fi acceptati de societate?
Cititi cititi si iar cititi pentru ca ramaneti in urma cu mentalitatea si da buzna tehnologia peste voi.
Diverse secte, organizatii care s-au format si se vor forma merg pe aceleasi principii ca atunci cand s-a scris Biblia : crede si nu cerceta, cercetati copii cititi pentru ca este pacat sa ai acasa asa tehnologie si sa n-ai habar despre cum functioneaza.
Am observat ca, cei care traiesc in marile orase, au alta optica asupra religiei decat copii proveniti din medii de provincie.
Pe aceasta fateta a religiei au mizat marii conducatori ai lumii, cei indoctrinati poti fi manevrati foarte usor, incercati sa intelegeti ce am vrut sa spun eu aici si poate o sa aveti ce invata.
EVOLUTIA INSEAMNA STIINTA SI NU SMERENIE!