Hey! m-i sa intampalt cele mai tari faze deci lunea asta eram in curtea scoli cu dirigul si el se chinuia sa adune niste suruburi noi fettele (4)fete si un bait eram in cerc o fata i-a zis ca nu a mai gasit suruburile acasa si el nu o asculta si vb cu noi si sintro data se enerveaza si spune ba tu auzi ce spun eu! am ras de am murit cu tot cu domnul diriginte alta este de anul trecut, eram in ora de mate si pe o colega a trimis-o la tabla cu caietul ea manca jeleuri si a mai vrut in timp ce domnul profesor de mate ai controla caetul ea i-a spus colegului sai arunce un jelu si cand i l-a arunkat nu l-a prins si a zazut drept in capu profului cele mai funny evenimente daca imi mai amintesc revin
Intr-o zi de primavara timpurie la o scoala obisnuita dintr-un catun moldovenesc, elevii din clasa a sasea au adus un rac viu, prins chiar in acea dimuneata in apa raului care trcea prin marginea satului. Bucurosi nevoie -mare, s-au inghesuit cu totii in jurul catedrei la ora de biologie si i-au asezat doamnei profesoare racul zapacit si el de atata galagie, drept pe coperta catalogului pe care doamna nici n-apucase sa-l deschida.Hotarata sa dea elevilor sai o lectie de zoologie pe viu, doamna profesoara, care era si diriginta, incepe sa le spuna mai multe despre rac, printre care si informatia arhi-cunoscuta precum ca racul merge inapoi. Dupa explicatie, doamna indeamna un copil sa dea un branci racului care, pana atunci, zacuse nemiscat pe toate cele sase picioare ale sale.Si toate clasa, cu ochii tinta pe vietatea neobisnuita cu spectatori, se dadu inapoi cu spaima si tipete infiorate, caci racul se misca din loc si inainta cu toata viteza nu inapoi, spre doamna diriginta, ci inainte spre zidul de copii curiosi. Abia dupa prima spaima copiii au vazut obrajii rosii ai doamnei profesoare de biologie care a aflat si ea, abia atunci ca racul inoata inapoi, dar merge inainte!
Era la chiosc : eu, un coleg si dirigu`:
Eu: Domnu` Dirigu` ce tine de foame de aici?
DiriguCovrigii!
Eu: Nu.mi place aia!
Colegu` meu : Auzi da.mi o punga de ups ca a zis dirigu` ca o plateste el (eu il tot zapaceam pe dirigu )
Vanzatoare :-Domnu`-i platiti dumneavoastra punga?
(in acelasi timp i zic lu dirigu`) "Auzi.ti, cornu` tine de foame?"
Dirigu`a vrut sa-mi raspunda mie la intrebare si nici nu auzit ce l-a intrebat vanzatoarea) -DA!
Vanzatoarea :Foarte bine! ia.ti punga!
Colegu meu` ia punga si fuge repede diriggu` vorbea cu mine si nu l-a vazut.
Am luat eu un corn si cand sa iasa dirigu` din magazin face vanzatoare:
-Domne da punga nu o mai platiti? ))