>1993, vara
>Mi-ar placea sa cunosc mai multi oameni si mai putine animale care stiu doar sa asculte de reguli fara sa se intrebe de ce e asa si nu altfel
>Asta inseamna ca nu ai fost in club pana acum, sa vezi panarame dornice de atentie, cat mai dezbracate si cat mai machiate
>As impozita prostia si prostitutia
>Ciocolata.Sunt alergica la vanilie
>A face comparatie intre Eminem si Puya e exact ca intre Obama si nea Ion
>As scrie ideea principala si apoi as scrie in parantezaentru mai multe relatii sunati la relatii cu clientii
>Victima unui accident de masina.Am fost la spital, pentru ca m-am speriat prea tare.Nu,fizic n-am nimic
>Despre tine nu imi permit sa imi dau cu parerea pentru ca nu te cunosc.Despre mine am o parere proasta
>Nu. E plictiseala si la tine si la mine. Dupa asta ma apuc de tema la mate
>Mno, daca tot am inceput
>
>N-as schimba nimic semnificativ sau notabil.Doar oamenii
>Orice alt oras al tarii in afara de Bucuresti
>Am mers.Chiar de doua ori
>Cam tot:incepand de la regulament si pana la echipa
>Nimic.Toti murim.De ce sa ma lamentez? Care e diferenta daca mor la 17 ani sau la 71?
>Nu cred in nimic ce nu poate fi demonstrat
>Fundita primeste doar un raspuns
>Nu si nu
1996 intr-o dimineata calduroasa de mai:X
mi-ar placea sa imi fac prieteni noi dar nu ingamfati.
cred ca mai mult fetele(pitipoancele) vor sa fie in centrul atentiei
l-as distruge pe basescu
ciocolata
nimeni.pana acum
Eminem deoarece puya a dat-o pe comercial si numai are acelasi stil de a compune muzica
As scrie raspunsurile pe care le stiu sigur si. poate mai ramane timp si pentru alea grele
Nu imi place Romania deoarece sunt unele persoane care nu au ce cauta in tara asta.si. as schimba multe
Toti murim.nu conteaza cand
Cred doar in Dumnezeu si nu.nu mi s-a intamplat nimic paranormal
Raspunsul pe care il consideri folositor acela ar trebui sa primeasca fundita
Nu si nu
Pa Pa:*
1 1996.
2 nu conteaza atat de mult. atata timp cat sunt prieteni[am2 genurile] adevarati:]
3 Pentru ca asa impresioneaza fetele...si isi demonstreaza superioritatea in fata celorlalti baieti.
4 nimic. nu exista reforma ce poate fi facuta intr-o singura zi.
5 vanilie cred.
6 propria persoana.
7 eminem pentru ca este singurul "alb" care a reusit sa le dea clasa multor "negri" la propriul lor "joc"...inventat chiar de ei.
si puya dar ca om pentru ca face orice pentru a castiga bani, cit ca devine deseori penibil si hulit de fani sai din vremea in care era un baiat de cartier ce promova muzica si povestile de viata din cartierele Bucurestiului...
8 nu cred ca m-as mai obosi.
9 nu m-as mai duce la scoala. si chiar daca m-as duce nu mi s-ar cere explicatii[la scoala mea] pot sa ma duc la primele 2 ore si la ultimele 2 daca vreau fara ca nimeni sa-mi ceara socoteala[ceea ce mai si fac:] ]
10 nu te cunosc, nu pot avea o parere despre cineva pe care nu cunosc si nu e persoana publica.
despre mine: groaznica, prefer sa nu intru in detalii.
11 majoritatea da[aceasta nu]
12 nici asta nu are vreo urma de sens.
13 nu fac asta:]]
14 imi place pentru ca este tara mea si cel mai probabil m-am nascut cu un scop in Romania si nu in Botzoana:], si imi place tara mea...nu-mi plac oamenii care traiesc in ea, nu numai conducatorii:]. N-as avea ce sa schimb pentru ca n-as avea cum:]. Aici gresesti trebuie sa fii realista ca sa poti schimba ceva.
15 Ha? Ce Baia Mare/Bucuresti? What`s the point?!
16 Nu stiu, depinde.
17 Nu cred ca as schimba nimic. Daca nu mi-ar mai place sitt-u` nu as mai intra.
18 As cere scuze tuturor persoanelelor pe care le-am ranit si nu am vrut sa recunosc din orgoliu. As merge la iubitu` meu in Elvetia cu primul avion. Si as incerca sa il impac pe tata cu fratele meu.
19 Nu chiar.
20 -
21 Sa stii ca mi-au placut. Da.
HappyCandy întreabă: