| Pisoiii a întrebat:

Niste statusuri care sa se potriveasca pentru situatia mea... iubitul e plecat in Italia:-

5 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

O masca de argint, un zambet Cuvinte goale mii si mii.Sa te iubesc nu-i greu deloc Eu tin la tine.tin cu foc!""

iubirea ta e singuru lucru pentru care exist.nu uita ca doar pentru tine traiesc.stii de ce? doar ca sa te iubesc.:X

Vreau sa-ti vorbesc
Sa-ti spun doar doua vorbe… te iubesc"

Toti spun "... pana ce moartea ne va desparti "; eu nu vreau sa spun...
Pentru ca pe noi nici macar moartea nu ne va putea desparti?[

Vreau sa fii numai si numai al meu? Pentru ca TE IUBESC?

Nimeni nu te iubeste cum te iubesc eu.
Nimeni?

Tu îmi faci inima să râdă, chiar dacă ochii mei plâng ♥

Nu'i aşa, puiule? Ştii că ţin la tine. Din prima clipă ai reprezentat lumea pentru mine!

Ştii.N`o să uit nimic, n-o să uit nici un moment, nici un zâmbet, nici o privire.Nimic!

De câte ori văd o persoană că zămbeşte îmi amintesc că, acolo, undeva, el încă ma iubeşte

Să te schimb nu pot, la tine îmi place tot ce nu suport.

Iti Multumesc In Fiecare Zi Pentru Cum te Porti Pentru cum Zambesti Pentru Ca ma iubesti...

Si iti multumesc ca ai stiut sa fi mereu langa sufletul meu atunci cand imi era mai greu

Iti Multumesc In Fiecare Zi Pentru Ca Existi Pentru Ca Iubesti Pentru Ca Nu Imi Gresesti...Si N'as

Putea sa-ti Multumesc destul pentru ce faci tu ca'mi alinii zi de zi suflet

Nu am nevioe de nimicccc

daca tee am.pe tineelove struck

Fara tine,baby,momentele sunt grele,dar zambetul tau ma ajuta sa trec peste ele.

As face tot fara regrete. Nu ma joc, in joc sunt sentimente. happy

Chiar daca ai plecat noi inca suntem o echipa, eu te astept pana cand ne vom intalni imi va fi dor de tine, in fiecare zi:

Si nu este singurul baiat din univers, dar este singurul care merita cu adevarat love struck!

Tu stii Cand am o suparare... Tu Stii Cand Ceva ma Doare... Tu ai ramas Cand Nu aveam nimic m`ai ajuTat sa ma ridic. Te iubesc

Iti spun pentru a mia oara: fiecare zi cu tine este extraordinara!

iti spun ceva dar sa ramana intre noi:te iubesc mai mult k viata mea

| DanielDaniel13 a răspuns:

Nu te mai intaoarce, am deja pe altul laughing

Răspuns utilizator avertizat
| dafy a răspuns:

"te iubesc"cred ca asta e cel mai frumos
pupici

| NooNameD a răspuns:

Today I'm feeling so low as you are not with me,
I miss u every moment wherever I may be. tongue
Si... I love you`! smug