Uite aici câteva:
# Nu rupe firul unei prietenii, căci, chiar dacă îl legi din nou, nodul rămâne.
# Nimeni nu poate trăi fără prieteni, chiar dacă stăpâneşte toate bunurile lumii.
# A avea un prieten este mai vital decât a avea un înger.
# Prietenii mei nu sunt mulţi, dar sunt nenumăraţi.
# Plăcerea adevărată este de a sta cu cineva la masă.
# Prietenia este, în primul rând, pacea reciprocă şi zborul spiritului pe deasupra amănuntelor vulgare.
# Ospitalitatea, curtoazia şi prietenia sunt întâlniri ale omului în om.
# Nu prea ştiu de ce-ţi scriu. Simt că am mare nevoie de o prietenie cărea să-i încredinţez nimicurile ce mi se întâmplă. Poate că-mi scriu chiar mie.
# Nimic, niciodată, nu va înlocui pe camaradul pierdut. Căci nu pot fi creaţi vechi camarazi.
# Nu cunoaştem decât ceea ce îmblânzim. Iar oamenii nu mai au timp să cunoască nimic. Cumpără lucruri gata făcute de la negustori. Şi cum nu există negustori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni. –
# Nu are nicio noimă să cerşeşti prietenia.
# Un prieten este cineva care are aceeaşi duşmani ca şi tine.
# Prietenia nu rezistă nici jigniri, nici înfrangeri. Ea moare.
# Prietenul nu iubeşte prietenul, ci obiectivul prieteniei.
# Îmi place să ştiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.
Şi dacă mai vrei câteva, intră pe www.statusuri.ro
Baftă!
P. S. n-ai pentru ce!
Doamen ce viata grea, doamne ce soarta rea, departe de iubirea mea, si mor sa imi de-a o imbratisare, doar pozele sunt alinare
Un singur lcuru bun am invatat de la tine: sa ii dau dracu pe toti daca mi-e mie bine!
Lumea asta se transforma in bine pentru mine Cu toate astea tu sti cel mai bine Ca orice as face eu vin tot la tine Orice s-ar intampla eu pe tine te iubesc
Stii ca nu stau Dupa n0r0k Si daca vreau sa iaSa fum Stiu unde sa dau foc
S-a schimbat placa. S-a schimbat si fata.vad ca nu-ti convine acum ca se`ntoarce roata... dar sa stii ca de acum incolo asa va fi...eu imi voi bate joc si tu vei suferi
Ai privit`o zambind si-ai abordat`o gandind ca e la fel ca restul`. Dar felu` ei de`a fi.Atat de diferita! Te`a facut s`o iubesti. E chiar deosebita
Nu Te Mintsi Singur.Stii! Femeia Ideala e Iubita Ta Actuala Nu Tarfa De Aseara ●
". M-a avut si M-a pierdut.Acum ma vrea nu se mai poate. Oricare va fi ea v-a purta Amprenta mea"
"E atat de dulce.Prin felul in care te seduce. E unica. E speciala.Nu e ca o stea. E chiar o stea! Ce te lumineaza cum vrea ea
"Poate am aere'n cap.asta e doar problema mea.nu poti sa ma suporti.asta e doar problema ta.nu ma cunosti.nu mai comenta.ai grija d viata ta.nu d a mea
TotuShi ma admiRa pentRu ca Sunt copil si am o lumE de Vis si Singura mea atinGere il duCe'n paRadis:
"Te-am invatat sa nu asculti ce spun unii. nu uita ca tu saruti gura mea, nu a lumii.
Te iubea fraiere! Chiar te-a iubit candva. Priveste`o dar stai departe.acum nu te mai vrea. E mult prea tarziu pentru regrete. Tot ce isi doreste e sa poata sa te ierte!
cand Ma Privesti Ce Regreti Mai Mult? Sansele Pe care le-ai Avut Sau Faptul ca M`ai Pierdut?
"Stiu ca te uiti la ea, dar te gandesti la mine. o atingi pe ea, dar ma simti pe mine. ti-e sete de mine, dar te racoresti cu ea. ma vrei pe mine, dar te multumesti cu ea"
il vezi fata pe`asta? da fata ce`I cu el? eu l`am facut milionar! Cum asa fata? pai` inainte era miliardar
Vei ramane-n gandul meu la bine si lagreu iar tot ceea ce am facut impreuna ne va lega mereu.
nu are rost sa ma mint ca intr-o zi imi va fi bine.am invatat sa ma astept la orice d la oricine.
asi da tot cu bucurie, pe-o zi de copilarie, sa mai fiu la santul mami, pe-o mana sa-mi numar anii. toti am fost copii odata, langa mama langa tata, nu-i om sa nu-si aminteasca de caldura parinteasca
luxul tine de bani, eleganta tine de educatie.
Intr-un cocktail ciudat, am amestecat o sticla de iubire si putin pacat.
Sti ca dau lumea asta nebuna.doar sa te mai tin de mana si sa radem impreuna.
sh.taci.am sa iti spun ceva:mi-e dor de privirea ta.
"Ea e fata care te-a ranit cand a plecat. dar te-a iubit cum n`ai visat."
Nu trebuie sa-ti scriu vre`un raport pe unde umblu sau cand ma intorc! Imi place noaptea, dar nu`mi place sa dorm!:
Poate ne-am mai certat dar tot ne-am impacat, O zi in care am plans si alta-n care am ras, Ne-a fost usor si greu, ne-a fost bine si rau, Printre cate am trecut noi, am ramas amandoi; X Te Iubesc
Din 10 vorbe, 9 le-am auzit.viata mea e un spectacol. din 10 fapte, 9 eu le-am trait.nu astept decat un miracol. 9 din 10 lucruri ma fac sa fiu MAI RECE
Uite-ma inca zambesc.desi nu-i zambetul meu.Cati spini infipti in suflet am, stiu doar eu si Dumnezeu.
Sectii, plantoane, paturi de fier, icoane. Sperante ascunse bine printre fier si betoane
Ar trebui Sa intelegi Ce anume Ma atrage La EL. N`ai Sa reusesti in Veci Sa ma Faci sa Zambesc Cum o Facea EL
Atatea amintiri, clipe, nu pot uita. Sunt atat de confuza in camera mea
Cel mai bun prieten al meu.plangeam cand ii era greu.
Doar stai acolo si ma privesti arzand, Dar e in regula, pentru ca imi place modul in care doare. Doar stai acolo si ma auzi plangand, Dar e in regula pentru ca iubesc modul in care minti.
chiar daca te vreau inapoi in momentul asta ai preferat sa spui adio cand iti vei aduce aminte ca pentru me chiar ai contat aduti aminte ca u m-ai lasat sa plec
Te sarut in vis ca asa mi-e scris, ca pe buze nu se poate ca de mine esti departe TE IUBESC nu ma uita te pup dwlce viata mea
Daca esti siret cu mine. te fac fundita
Dar iubirea nu o cumperi, iubirea o primesti
SPER SA AI DE UNDE ALEGE
pink23 întreabă:
NoName2564 întreabă: