anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Noapte bună!
Voi cum dormiți?
Ce faceți să aveți somn odihnitor?
Cum faceți să dormiți mai repede imediat după ce ați terminat de lucrat și să nu stea mintea blocată undeva?

În plus, presupun că dopurile de urechi nu sunt bune?! În caz de se întâmplă ceva și trebuia să auzi, nu pare o metodă bună de a dormi în gălăgie.

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Salutare,

Inainte stiu ca dormeam greu, foarte greu... daca nu voiam sa adorm, nu adormeam. Adica si acum oarecum.

Insa dupa o zi incarcata, cand ma pun la somn tarziu... adorm destul de repede acum, si imi dau seama ca trece timpul sad

Daca vrei un somn odihnitor, pune-te la somn devreme, nu sta pe telefon sau pe vreo sursa luminoasa inainte de somn, care sa iti bata direct in ochi, bea niste apa rece sau lapte si pune-te in pat. Aeriseste camera, nu manca cu cateva ore inainte de somn, si cam aia ar trebui sa fie.

Dopurile de urechi sunt bune, insa... pentru ce? Ca nu ai spus ca te deranjeaza vreun zgomot sau ceva de genul. Daca este liniste, nu ai nevoie de ele.
Iar legat de alarma, de obicei dimineata este mai liniste big grin, daca pui telefonul langa pat si il dai doar putin mai tare, cu siguranta o sa il auzi, si prin acele dopuri.

| Anuket a răspuns (pentru DoarBogdan):

Voiam cumva după ce lucrez să pot adormi instant. Lucrez la pc. Nu prea am posibilitatea de a dormi devreme.
Înainte și eu adormeam imediat de la oboseală, însă acum mai intervine ceva și o perioadă nu am ce face.
Am întrebat de dopuri pentru că mă interesează. Deci nu se rezolvă nimic cu ele dacă se țipă? Mă trezesc din somn urletele, muzica. Eu mă gândesc să nu deranjez pe alții cu alarma mea la maximum.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Anuket):

Ba se rezolva daca se "tipa", adica daca este galagie, in general reduc sunetul, fiind cele mai eficiente in acest caz.

Cum sa deranjezi cu alarma? Incearca sa vezi cum se aude big grin

Adică îi trezesc că ceilalți dorm când eu trebuie să mă trezesc.

Asta deja este o alta poveste. Desi... asta este situatia.
Ma gandesc ca sunetele care te trezesc... de la ei provin?

Da.

Ai și tu dreptate, de ce să-mi fac griji? Să sune alarma. Prea nesimțiți să facă gălăgie când eu sunt în întâlnire și trebuie să aud.

Da... nu ar trebui sa iti faci atatea griji, oricum dupa nu mai conteaza nimic.
Daca o sa se supere, asta este. Daca o sa se schimbe ceva, o sa se schimbe. Daca nu, nu.

Sau incearca si asa, oricand poti sa te intorci la cum era inainte big grin

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu folosesc antifoane aproape în fiecare noapte. Nu-mi place să le numesc "dopuri".

| Anuket a răspuns (pentru anonim_4396):

Denumirea aceea o știam eu.
Și cum te trezești la alarmă, după vibrații?