| CitescSiSeriale1345 a întrebat:

Noi si cu bulgarii nu suntem printre cei mai slabi din Europa din punct de vedere financiar, intelectual? Si 2.profesorii din Romania cum vi se par? Eu unul zic ca multi din ei sunt intrati pe pile si nu au treaba cu scoala, mai aveam un profesor care facea zilnic greseli gramaticale enumer"politai", "eu nu ma intereseaza" si asa erau si altii, sunt si profesori buni la licee de prestigiu, nu neg.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Din Europa clar nu. Din UE probabil că da.

2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

La ce te referi cand spui din punct de vedere financiar? La PIB? Atunci raspunsul e nu.
https://en.wikipedia.org/......per_capita

Ca in orice institutie, exista atat oameni capabili cat si oameni incapabili.Eu nu am avut parte de prea multi profesori aiurea.Ii puteam numara pe degetele de la mana, atat in generala cat si in liceu.Tu te exprimi de parca 80-90% trebuie sa zboare din invatamant.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca și vorba cu pădurea și uscaturile... unii profesori sunt buni, alții mai puțin. Profesori buni găsești și la școlile și liceele normale, nu numai la cele de prestigiu.
Cât despre profesorul din întrebarea ta...eu cred că pronunța în mod ironic acele cuvinte greșit sau poate era o modalitate subtilă de a face mișto de voi că nu excelați la materia lui.