| De3a_8515 a întrebat:

Noua metoda de furat Barn Buddy:
"dai zoom din dreapta
"dai un click sa vezi unde se pozitioneaza "OK-ul" de la muscatura cainelui
"tragi cu mousu planta exact peste "OK", adica clicul de pe planta sa fie in acelasi loc cu OK-ul de la caine-suprapuse exact
"dai click repede pe planta de furat, iti da chiar si 6-9 plante din aceeasi casuta sau doar 1, nr clickurilor variaza poate fi si din prima apoi va duceti la alta planta si revi iar la cea care nu a vrut.se mai intampla sa dea greu la un furat atunci cand va da mai multe odata.si.cand simtiti la mouse ca se ingreuneaza clikul, NU abandonati.se apropie momentul de furat.
"faceti asa la fiecare planta.nu va ia mai mult de 5 min pentru o plantatie intreaga.
"apoi va duceti la alta plantatie si repetati
"dati un refresh sau iesiti si intrati iar pentru a va putera recupera monedele care vi le-a luat cainele
"in hambar raman cele furate
"trebuie sa aveti ceva monede disponibile sa puteti fura o plantatie, trebuie sa aveti cel putin 50.000 sau peste 50.000

8 răspunsuri:
| YssA_2266 a răspuns:

Te rog sa imi trimiti id-ul tau de mess printr-un mesaj pentru a-mi explica mai exact cum se fura la barn buddy.iti raman recunoscatoare cu o fundita :*

| De3a_8515 explică:

Zoom in de la ferma iar OK-ul iti apare atunci cand vrei sa furi o planta si te musca, cainele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii mai explicita e greu si nu inteleg cum adica dai zoom din dreapta si care ok de la muscatura:S

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deeeaaa... am incercat da nupreaa mergee fii mai explicitaa te rog! lasa`mi id tauu... daca se poate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa faci asta suntem noi romani...numai dupa furat.laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merge...si daca merge foarte rar.sad

| george_6680 a răspuns:

Dami id tau de mes ca am incercat da nu stiu cum

| george_6680 a răspuns:

Contacteazama gabriel_bz2009 si sa-mi explici ok