Enigma esti fata? si atatea nopti la rand pe mess m-ai mintit
Se intampla ceva ciudat pe site cred ca voi studia mai atent cazul Rosswel, ce mai urmeaza? sa nu mai fim furati si alegerile sa nu mai fie fraudate?
Felicitari HEP HAP! dar totusi eu cred ca e o eroare de server pentru ca am pus pariu ca va iesi expert un nou motor de cautare.
E ilustrarea perfecta a omului potrivit la locul potrivit.
In sfarsit, valoarea este recunoscuta. Chiar daca a trecut (recunoasterea, vreau pentru ca sa zic) prin indelungi chinuri ale facerii.
HepHap este un tip extraordinar: deschis, simpatic, destept, inteligent si cu simtul umorului.
Acum chiar ma simt mandra ca am avut ocazia de a-l cunoaste personal.
@Demonika: Sac! Sac!
Eu nu stiu prea multe despre el, nu am vorbit niciodata, dar l-am observat pe site de la inceputul venirii mele aici.Stiu ca avea inainte un avatar foarte ciudat la care imi era frica sa ma uit, insa i-am observat si raspunsurile inteligente si amuzante unele dintre ele.
Bravo, Hep-Hap!
Felicitari HEP HAP! Suntem mandri sa avem un asemenea OM in mijlocul nostru!
Saru' mana. Pe cat de usor e sa dai o replica raspunsurilor critice, pe atat de greu e sa raspunzi felicitarilor. Recunosc ca sunt imbucuratoare aprecierile unor oameni pe care eu, la randul meu, ii apreciez. V-as mai zice si alte politeturi, dar stiti si voi ce parere am despre titulatura de expert. Avatarul ramane neschimbat (abia astept sa vad cum se folosesc suparatii de el ). In plus, trebuie sa ii scriu cateva "multumiri" si lui nony. Am fugit.
XOXO
Intr-adevar, Omul potrivit, - la locul potrivit! Felicitari si din parte-mi. Sa ai aceleasi minunate si prompte raspunsuri si reusite pe toate planurile. Lucien.
Enigma, mie mi-a atras atentia prezentarea mai cu juma' de tastatura a vestii, pe blog. Altii erau laudati la infinit, de parca ar fi descoperit pedalele de la bicicleta, pe cand Hep...mai slabut asa, mai cu putin simt al umorului, destept si cam atat...
Oricum, jos palaria pentru acest om...merita cu prisosinta sa fie expert. Bravo!
Ce ti-e si cu doamna Ruxandra asta! Se da mare numai ca i-a atins mana, a respirat pe langa el si...gata!
Rux, zau ca sunt invidioasa, dar chiar daca n-am demaraj, te prind la stop!
Enigma, cum esti tu mereu pe faza, nu-mi vine sa cred! Lasa ca ne vedem si noi sa o facem invidioasa pe Ruxandra!
Monica
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: