anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu ai avut momente in viata cand ti-ai dorit sa faci niste vraji, care sa fie bineinteles in favoarea ta, ma refer la ceva de genul voodoo, sa poti face pe cineva sa sufere, nu excesiv, doar sa il sperii...sau sa faci o vraja de iubire, pentru a avea baiatul/fata pe care il/o doresti?
vreau raspunsuri sincere, nu de genul: "nu e bine sa faci vraji, ca se pot intoarce impotriva ta"

3 răspunsuri:
| Ceapone66 a răspuns:

Eu as vreau puterea absoluta de hipnoza prin simpla privire. Si ghici ce? Nu o am. Stai cuminte si nu te mai gandi la prostii.

| Libelle a răspuns:

SIncer nu am avut.
Mi-am dorit doar sa pot face vraji micute... opritul timpului,sa am ceva cand vreau, etc.

Dar:
-vrajile de dragoste si farmece mi se par chestii stupide facute de femei obsedate, incapabile sa-l tina langa ele.Ciudat dar de ce un barbat nu crede sau nu pune in practica porcarii din astea? nu cumva gandeste mai mult?
-cu suferitul, oricum nu ar stii ce are.doar ca sa-ti satisfaci dorinta de a vedea pe cineva suferind? Nu.Inca nu mi s-a facut rau asa incat sa vreau razbunare.

| auroraa a răspuns:

Desigur big grin cred ca 60% din adolescenti s-a gandit macar vreodata la asa ceva, iar vreo 20% au incercat-o si s-au convins ca nu are rost laughing eu tot as vrea, daca nu as sti ca e pacat si nu merge poate as face-o (dar mai bine dobindesk totul prin puterile proprii, umane)
Pa-pa :-H