Deci tot nu ma crezi ca ce am spus eu nu a fost cu intentie? ca de fapt am vrut sa spun sa scrii o intrebare noua stupida, adica amuzanta ca sa te distrezi, de cate ori trebuie sa-ti mai explic?
Bună.
Răspunde cu simțul răspunderii la întrebările de pe TPU, nu să ne batem joc și nu ai să te mai plictisești!
Pa, pa.
Ti se pare ca am raspuns fara simtul raspunderii sau ca mi-am batut joc?
Bună.
Nu ți-am adus atingere imaginii și comportamentului tău pe site, ci să te implici în așa fel încât să nu ai timp de plictiseală, că doar de domnia sa bârfim!
O seară plăcută!
Pa, pa.
Sincer nu mi se pare ca intrebarea pe care am pus-o e stupida.
Raspunsul tau insa, da
Ma-i inteles gresit eu am spus ca tu sa pui niste intrebari nu ca ai pus o intrebare stupida, adica cum am pus eu acum putin timp cine are masini de aici, am pus intrebarea asta fiindca ma plictiseam
Nu-i nimic, ceea ce sintem nu denota decit faptul a cite putem accepta.Iti pot accepta declaratia ca sint stupid dar nu as putea accepta sa te pierzi in aceeasi stupiditate precum o confirma raspunsul tau.Nu-ti pot ura decit sa ma ignori si sa mergi pe propria-ti cale.Voi fi aproape si, sint atit de nesimtit s-o recunosc, ca nu pentru tine sau trairile tale.
Ia asculta tu ce te bagi nu vezi ca este o neintelegere eu am vrut sa spun ca el sa puna niste intrebari stupide ca sa scape de plictiseala nu c a pus o intrebare stupida
Imi pare rau daca te-am ranit dar nu a fost cu intentie ai inteles gresit
Ba da, te cred, sper ca nu te-ai suparat si tu.
Doar incercam sa-i explic lui harciog ca el a inteles ca lui i-am raspuns nu tie.
Uite ca sa vezi ca te cred, iti dau fundita.
Bine mersi mult desi nu trebuia si imi cer inca o data scuze, prieteni?
A scuze am vrut sa spun ca nu trebuia sa-mi dai fundita, nu ca nu trebuia sa -mi cer scuze, imi pare rau iar nu am zis-o bine
Prieteni
Dar vreau sa te intreb ceva poza ta de la profil cu pisica aceea este pentru ca iti plac pisicile?
Da pentru ca imi plac pisicile si pentru ca ma cheama Felix.
De la felix motanul? ai si o pisica?
Am
Si eu mi-as dori dar mama nu vrea zice ca lasa par
Pa ne vedem mai tarziu, am vorbit prea mult, sper ca nu te-ai plictisit
Intr-adevar lasa par si mai face si prostioare, trebuie sa stai toata ziua dupa ea.
Tu cum ai facut si ai pisica?
Pa
Deci tot nu ma crezi ca ce am spus eu nu a fost cu intentie? ca de fapt am vrut sa spun sa scrii o intrebare noua stupida, adica amuzanta ca sa te distrezi, de cate ori trebuie sa-ti mai explic?
Ca sa-ti treaca plictiseala intra pe mess,facebook, vb cu prieteni, asculta muzica.
Mergi la un film impreuna cu un prieten, citeste, uitate la wesling, du-te cu un prieten la kfc si mec, plimbate cu bicicleta