Cam vă dau dreptate. Cel puțin din papucii mei, nu am prea știut niciodată ce e rațiunea, mi-a plăcut întotdeauna emoționalul chiar iraționalul dacă se poate. ) Și da, din păcate nici pe social nu stăm bine, cam abia acum începem și noi să prindem aripi prin funcțiile înalte, mai ales în zona politică. Însă oarecum sunt și de părere că poate deși noi nu am avut secole la rândul autoritate și nu ne-am prezentat în politic și social, eu țin să cred, eu una așa, că în spatele unui rege faimos, o stat mereu o señora ce l-a împins de la spate în tot. Ba sincer, chiar le văd capabile pe doamnele din vechime ca ele să fi planificat niște strategii de atac pentru soții lor din înaltele funcții sau pentru regi, ca să le pună în aplicare pe fronturile de luptă sau în apărare.
De acord.
Există un serial bun pe Netflix și se numește Culisele Puterii, e cu Kevin Spacey. Ți-l recomand.
Eu am spus cumva că sunt profă de bio?! )
Eu nici nu prea știu biologia. Sunt învățătoare Ray. Dar nici cu acest stigmat nu mă identific. Spun că menirea mea nu e asta. Nu accept menirea asta. Eu nici măcar nu voi naște vreodată copii și încă mă mai întreb dacă e menirea mea a fi mamă, așa că nu pricep de ce God m-o trimis în învățământ, mai ales că am și anxietate socială. Dar de destin nu fugi.
Interesant și chiar am să mă uit să văd despre ce este vorba.
Mulțumesc!
Aoleu măi Ray, dar de ce te interesează? Ba da, am făcut până în a 8-a, apoi la liceu doar științe, nu biologie, biologie. Și am învățat doar o bază mică. Nu se face la noi în România biologie din aia de diseci animale și practic, precum în America.
Dar nu pricep ce treabă are întrebarea mea sau dezbaterile de aici cu biologia? Deși oricum nici nu mai știu la ce întrebare e dezbaterea asta ) Lasă-mă să-mi aduc aminte.
Dacă e cumva la treaba cu Darwin, pe acest Darwin chiar nu l-am studiat deloc în școală. Abia la Faculta am auzit de el. Dacă de asemenea e despre cimpanzei și trasul din ei, da, de asta știam de la bio, dar eu vreau să cred în religie, nu în bio. Deci mă trag dintr-o Evă și chiar o coastă de-a lui Adam. Ok, poate nu accept așa ușor nici că mă trag dintr-un Adam (un bărbat) mă simt de-a dreptul umilită, dar aia e, oricum oricare ar fi adevărul, niciunul no me gusta. Ori maimuța, ori Adamul, îi reneg pe toți din ADN-ul meu. ) Mă trag din OZN și gata.
anonim_4396 întreabă: