| iLOVEquestions a întrebat:

Nu am decat o singura prietena.
Colegii ma considera ciudata, nu vorbeste mai nimeni cu mine.
Nu sunt totui chiar atat de diferita...
Voi cum v-ati cunoscut prietenii? Cum ati facut unostinta? Cum sa-mi fac si eu prieteni noi?...

4 răspunsuri:
| ioana19111999 a răspuns:

Nu stiu din scoala ta imprietenestete cu o fata sau un baiat popular sau nu stiu daca e cazul tau dar nu fi catalusul nimanui

| mirelushhh a răspuns:

De ce te considera ciudata? Incearca totusi sa vb cu colegii de clasa, iesi in pauze si incearca sa vorbesti si cu prietenii prietenei tale.Incearca sa fi mai sociabila.nu mai fi timida... nu ai nimic de pierdut.

| alisuca2000 a răspuns:

Eu mi-am cunoscut prietenii impresionandui inca din clasaI, spunand vorbe asa mai cool. [PS poti lua expresii si fraze de la seriale(dar sa nu faci asta daca amuzanta sau tare.).
mai sunt moduri cum ar fi sa sa vb cu colegii tai si sa ii intrebi de ce te cred ciudata si sa ii rogi sa te ajute dar "sa nu fii catelusa numanui"
ai putea sa imiticea mai tare fata din clasa(daca vezi ca nu-ti iese inceteaza)
(urmatorul pas poate fi facut doar daca esti mai mare)(apropo poti sa-mi spui in ce clasa esti, poate te pot ajuta mai mult) sa te dai la baieti

| Langatine a răspuns:

Pai intri in vorba cu ei si o sa vezi cate aveti in comunhappy ca de exemplu iti intrebi colegi despre teme sau stai si asculti ce le place lor si incearca sa faci lucruri in comun cu ei. Spuneti parerea mereuhappy!