| SuckDreamLoveH a întrebat:

Nu am inteles niciodata o chestie la indragostiti, de ce se exagereaza asa de mult cand e vorba sa faca o declaratie de dragoste? De exemplu "Nu pot trai fara tine, esti cea mai importanta persoana din viata mea...etc" si cel mai ciudat e ca cealalta persoana chiar crede iar a doua zi se cearta si se injura si chiar se despart si dupa un timp se cupleaza cu altcineva. Eu cred ca un simplu "te iubesc" e de ajuns, mai ales daca il spui cu sinceritate si nu din 5 in 5 minute. De unde apar aceste exagerari? Parerea mea e ca se mint intruna cu nerusinare.

23 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Sunt de acord cu tine, unele "expresii" sunt exagerate. Dar si mai exagerat e ca atunci cand "nu pot trai fara tine" devine realitate si se ajunge la sinucidere. Pentru ca cei implicati chiar nu isi mai vad rostul vietii in astfel de cazuri. Nu toti o zic la misto, asa simt ei. Odata ce ai invatat sa traiesti cu cineva si i-ai imprumutat din obiceiuri si sunteti amandoi un tot, nu mai stii cum sa traiesti singur. Dar in cazul in care ai trecut cu brio despartirea constati ca ai gresit crezand asta. In relatia mea suntem constienti ca iubim conditionat. happy

Răspuns utilizator avertizat
| Aasdfghj a răspuns:

Cuplurile de genul nu se iubesc cu adevarat. Sunt impreuna de cateva luni si isi spun "te iubesc","nu pot sa traiesc fara tine","esti iubirea vietii mele" etc. si peste 2 saptamani se despart si fiecare sta cu altcineva.laughing Astea sunt niste prostii. Intr-o relatie serioasa, unde cei doi chiar se iubesc, consider ca nu e nevoie de cuvinte. Atata timp cat cei doi se iubesc, o simt.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Aasdfghj):

"unde cei doi chiar se iubesc, consider ca nu e nevoie de cuvinte" totusi, mai ales tu ca fata nu e ca te supara sa iti zica " te iubiesc" chiar daca simti asta, este? laughing

| Aasdfghj a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, nu ma supar atata timp cat stiu ca e o relatie serioasa si chiar simte lucrul acela. Dar nu e mereu nevoie sa fie spuse.
Iti dai seama ca daca as sta cu un baiat de 3 saptamani si se apuca sa-mi insirire cuvinte frumoase, ii dau o palma sa se trezeasca la realitate. laughing In situatia asta nu mi-ar face placere sa aud "te iubesc".

| anonim_4396 a răspuns (pentru Aasdfghj):

Imi amintesti de toti pampalai astia de 16 ani care dupa 2 luni "" e iubirea vietii mele " si dupa alte 2 zile deja sunt cu altcinevA laughing. imi plac totusi ca mai fac si pe victimele " de ce rade lumea de noi" laughing, o sa ii luam in serios de "maturi" ce sunt

| Musique a răspuns:

Miunciunile astea îi țin aproape pe oameni, și cel mai important, îi fac să se simtă bine, să se simtă superiori, le hrănesc orgoliul. Marea majoritate au nevoie de aceste cuvinte pentru că altfel n-ar mai crede în dragostea partenerului, și nu ar mai oferi-o pe-a lor.

| T0T a răspuns:

Când simți să spui ceva o faci. Nu o faci neapărat să impresionezi acea persoană, că așa chiar e inutil, ci o faci că simți.

| OldSoul a răspuns:

E o iluzie de moment.
Urmareste asta, https://youtu.be/_-VXzLfG0UA te va ajuta sa iti dai singur un raspuns eligibil la intrebarea pusa de tine.

| KillMePlease a răspuns:

Apar din neant si probabil ajung in abis...

| AirănMeidăn a răspuns:

imi amintesti de o persoana, hmm
da, sunt de acord, doar ca unii pur si simplu nu se multumesc cu "te iubesc" si au impresia ca trebuie mai mult, ca daca nu spui mai mult nu ii iubesti si ofof, trebuie sa le demonstrezi ca altfel se supara

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Si eu cred la fel. Sunt de acord ca iubesti un om, dar nu atat de tare incat sa nu poti sa traiesti fara el, sa spui ceva ce tine de absolut, si totusi amandoi stiu ca-s doar vorbe, dar tot le zic. Insa sunt doar cuvinte, frumoase ce-i drept, dar nimeni nu poate sa iubeasca asa. Si da, un simplu "te iubesc" e ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai asa isi exprima mult mai bine sentimentele, încearcă sa-si faca partenerul sa se simtă cea mai speciala fiinta de pe Pământ, dar degeaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca o spun prea des si nu simt ceea ce spun.
Deci...Monotonie si falsitate.
Ei vorbesc doar sa se afle in treaba sau ca "asa fac cuplurile".

| Pinocchio a răspuns:

Parerea mea ca tu inca nu ai fost indragostit cu adevarat.
Dar ce-i drept, am auzit si eu un caz concret, unde acum tipul e insurat, zicea ca desi iubeste pe sotia, el in viata lui nu a simtit ce e aia dragoste(cu toate ca avea si alte iubite inainte sa se casatoreasca).
Deci iubeste, respecta, dar dragostea nu stie ce e.

| Pinocchio a răspuns (pentru SuckDreamLoveH):

Sigur ca faptele sunt mai importante, dar si cuvintele au rolul lor.
Accepta ca fiecare altfel se manifesta in dragoste.
Stii, uneori se intampla sa realizam ca desi iubim persoana, nu am spus destule ori un simplu "Te iubesc".

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru SuckDreamLoveH):

Iar te-ai certat cu printesa castelului tau si ai o revelatie din aia in care,, dragostea pute,,?

https://i.imgflip.com/klj6a.jpg

| Salahadin73 a răspuns:

Pentru ca sunt niste pokemoni si nu fac diferenta dintre dragoste si eros/pasiune.

| cosmin34092 a răspuns:

Indragostitii sunt oameni cu momente frecvente de dementa. Logica nu se regaseste in acestia.