| SoTired a întrebat:

Nu am m-ai spus niciodata cuiva ca imi doresc sa mor... dar chiar nu cred ca mai am vreun rost aici.
Incerc in fiecare zi sa le arat parintilor si restul familiei ca sunt fericit, sa schitez un zambet pentru ca nu vreau ca ei sa sufere cand ma vad asa trist.Nu cred ca as avea prea multe motive de a ma simti singur si trist, doar ca tata e plecat in alta tara sa munceasca, iar eu il vad o data la 3 luni.in rest nu vad alte motive.
Prieteni nu am nicunul.doar colegii de la scoala cu care ma inteleg bine... dar nimic mai mult, nu iesim afara, samd.
Poate ca cei care o sa citeasca prostia asta ma v-or crede nebun. dar chiar mi-as dori sa plec undeva unde sunt eu singur si nimeni altcineva, undeva pe o insula, sa uit de toata lumea(nu ca as avea ceva cu ea), iar daca nu se poate cred ca moartea ar fi cea mai buna solutie, cred ca "dincolo" se afla viitorul meu...

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu are rost sa te gandesti la moarte, eu cred ca nu te intelegi bine sau ai ceva care te macina de suferi. gandeste-te la viitorul tau ce vrei sa faci si ce vrei sa ajungi (macar faci o meserie sau cariera) ca restul vine la momentul potrivit.

| VeronicaLL a răspuns:

SoTired,
Daca ai sti cate persoane din jurul meu au spus la un moment dat ca nu si-ar mai dori sa traiasca... chiar si eu am avut asemenea momente. Dar sa fim seriosi, nu vei face nimanui niciun bine, nici macar tie. Stii oare ce se intampla,, dincolo"... poate e mult mai rau. In schimb, daca ai putina credinta in Dumnezeu, nici macar nu ar trebui sa gandesti asta. E greu ca tatal tau este plecat din tara, dar in facultate aveam colege care si-ar fi dorit ca tatal lor sa fie plecat din tara sa le poata ajuta. In schimb, statea acasa, bea si ele erau nevoite sa munceasca pentru a se putea intretine. Prieteni.nu ai nevoie de multi, ci unul doi care sa-ti fie alaturi, sa te inteleaga. E foarte bine ca te intelegi cu colegii, ca sa depasesti bariera scolii si sa deveniti prieteni incearca sa faci si tu ceva, nu astepta sa vina totul de la ceilalti.

Parerea mea este ca tu refuzi sa faci ceva cu viata ta. Stabileste-ti singur ce vrei sa faci cu viitorul tau! Ai o pasiune...dezvolt-o si transforma asta intr-o posibilitate de a castiga bani din ea. Un lucru bun este ca totusi ai dorit sa ceri ajutorul celorlalti, scriind aici. E ft bine! E bine sa fii trist, sa gresesti, sa plangi.si important e ca odata sa te,, trezesti" si sa o iei de la capat. In viata, vei mai cadea de multe ori dar cei puternici se ridica (prin forta proprie, cu ajutorul celorlati, nu conteaza). Stabileste-ti niste obiective, cat de mici: sa iei un examen, sa inveti o limba straina intr-un anumit timp, un program, fa voluntariat. Sunt o multime de posibilitati care sa-ti umple timpul si sa te faca sa iti doresti sa apuci ziua de maine pentru a vedea ceva realizat de tine. Mult noroc iti doresc si ...lasa gandurile negative pentru ignoranti.

| CeZaR_2777 a răspuns:

Eu nu cred asta ...Si eu sunt intr-o situatie foarte asemanatoare asa ca nu te speria...Si mai sunt si altii nu suntem singuriihee hee
Priteni nu iti faci pentru ca esti m deosebit decat eiwinking
Tu trebuie doar sa mergi intr-un loc unde majoritatea sunt asa ca tine. Daca u nu esti in mediul in care trebuie asta nu inseamna ca trebuie sa iti astepti moartea.Trebuie sa mergi acolo unde iti este loculwinking...
De fapt ce zic eu ca trec printr-o situatzie asemanatoare...
Eu trec mai prin toate situatiile, sunt foarte schimbatortongue
Sper ca te-am ajutat

| simina36 a răspuns:

Sa nu te mai gandesti niciodata la moarte oricat de grea ar fi viata! ea ne-a fost data sa o traim...si eu am momente in care as vrea sa dispar si sa plec undeva unde sa fiu doar eu, dar nu am unde!

| reki333 a răspuns:

Ma simt exact la fel...e foarte greu sa nu ai cu cine sa vb si sa iti dea un sfat. sper sa fi ok pana la urma...